Dette skjer på Stadion på lørdag

Haugesund kommer på besøk til et realt Vestlands-derby. Fanzone, gatelagskamp, flaggdag og spesialtilbud i Brannbutikken er noe av det som står på menyen.

Annonse:

Det er meldt sol og over 15 varmegrader. Om ikke det er god nok grunn i seg selv til å komme på kamp, så skal vi gi deg noen flere. 

Buekorps og pyro

Vi kjører flaggdag. På Frydenbø-tribunen hentes de store flaggene frem. I tillegg oppfordres supporterne til å kle seg i rødt, ta med skjerf, flagg og andre effekter. 

For å hjelpe på veien har vi disse tilbudene i Brannbutikken før helgens kamp: 

  • De første 50 som kjøper tribuneflagg og/eller rød caps gjennom vårt billettsystem vil få 50% avslag på disse produktene.
  • På kampdag vil man de første 50 få 50% på tribuneflagg og rød Brann-lue. På begge disse produktene vil prisen være 75,-. Les mer om tilbudene her.

Det vil også bli pyro under innmarsjen før kamp. Drilltroppen fra Dræggens buekorps tar turen for å lage en fantastisk oppvisning, både før kampen og i pausen. 

Fanzone: 

«Play a pro» og sykkelreperasjon

Før kampen mot Haugesund kan du igjen møte Brann- og landslagsspiller i FIFA, Erland Lie Bjørneberg i BOB sitt telt. Han er klar til å spille mot dem som ønsker. Kanskje du kjenner noen som tør å spille mot en ekte proff?

Sykkelservice

Det blir også sykkelservice fra Hordaland Fylkeskommune, Sykkelbyen Bergen og Statens Vegvesen. Du kan altså sykle til kamp, få enkel sykkelservice og ha sykkelen trygt parkert mens du ser Brann-kamp. Det vil også være utdeling av give aways, så ta turen innom uansett om du kommer på sykkel eller ei.

Fotballdart

Bergen Fiber fortsetter med den populære aktiviteten fotballdart, hvor du kan vinne fine premier. De stiller med signert Brann-drakt man kan vinne om man treffer blink!

Gatelagskamp

Vårt eget gatelag møter TecnipFMC til kamp utenfor Stadion. Avspark er klokke 16.00, samtidig som Fanzone åpner så her kan man slå to fluer i en smekk. Fotballkamp og moro for barna! 

Våre trofaste sesongpartnere stiller!

De stiller med forskjellige aktiviteter, konkurranser og give aways:

  • Bergen Fiber fortsetter med den populære aktiviteten fotballdart, hvor du kan vinne fine premier.
  • Frydenbø har med seg to kule, kjørbare, biler. Dette passer perfekt for barna! De har i tillegg med seg en knallfin bil til utstilling.
  • Sparebanken Vest er selvsagt også på plass med ansiktsmaling. I tillegg har Sparebanken Vest med seg sin store radarmåler, hvor du kan teste kraften i skuddfoten.
  • Synsam er også på plass med aktiviteter og synstest, og Coop stiller med ballbinge.
  • Brannbutikken er selvsagt på plass, og hos dem får du kjøpt supporterartikler før du skal inn og heie på laget.
  • Pizzabakeren serverer rykende fersk pizza fra vognen sin, og Snackzone stiller med kioskvarer.

Og hvem vet? Kanskje kommer også noen spillere innom ca èn time før kampstart.

Det er med andre ord mange gode grunner til å ta turen til Fanzone utenfor inngang 10 på søndag.

Fanzone åpner 2 timer før kampstart. Og billetter til kampen? Det finner du her.

Annonse fra Eliteserien: