Bursdagsfest og flaggdag – Vestlands-derby på lørdag

Brann fyller 111 år 26. september, og årets bursdagskamp blir passende nok vestlandsderbyet mot FK Haugesund lørdag 21. september klokken 18.00.

Annonse:

For å farge Stadion rød vil det være flaggdag på denne kampen. Ta derfor med deg røde flagg, skjerf og andre effekter for å gi spillere og supportere et fantastisk skue. Sammen lager vi en strålende ramme på denne bursdagsfesten!

Det vil være gode tilbud på disse produktene i Brann-butikken og når man kjøper billett i vårt billettsystem.

De første 50 som kjøper tribuneflagg og/eller rød caps gjennom vårt billettsystem vil få 50% avslag på disse produktene. Ordinærpris er 150,- og de vil nå være tilgjengelig til kun 75,-.

På kampdag vil man de første 50 få 50% på tribuneflagg og rød Brann-lue. På begge disse produktene vil prisen være 75,-.

Brannbutikken åpner 3 timer før kampstart på lørdag.

Bursdagsfeiring

For å feire 111-årsdagen vil det skje mye gøy før kamp. Fanzone åpner to timer før kamp, hvor det skjer masse gøy for hele familien. Les egen sak om alt som skjer i Fanzone her

I tillegg kommer drilltroppen fra Dræggens buekorps for å lage en fantastisk oppvisning før kamp og i pausen. Dette blir et annet skue enn hva vi vanligvis ser fra buekorps på 16. mai, og vi gleder oss stort til hva vi har i vente.

Se hvilke produkter du kan kjøpe til spesialpris:

Annonse fra Eliteserien: