Fjordkraft forlenger avtalen med Brann

Fjordkraft har i en årrekke vært blant Branns største samarbeidspartnere, og nå har de forlenget avtalen sin med to nye år.

Annonse:

Andreas Johansen, ansvarlig for markedsføring og sponsorater i Fjordkraft, mener det var et naturlig valg for Fjordkraft å forlenge avtalen.

– Brann er Norges heteste sponsorobjekt, som kombinerer sportslig fremgang med et herlig kok og engasjement rundt klubben. Vi synes det er veldig kjekt at Brann-kvinnene nå har flyttet inn i Fjordkraft-tribunen og ser frem til mange store Stadion-øyeblikk med både kvinne- og herrelaget de neste årene, sier Johansen.

Innflyttingsgave fra Fjordkraft

Da kvinnelaget flyttet permanent inn på Stadion og skulle spille sin første hjemmekamp der i mai, kom Fjordkraft med en innflyttingsgave til spillerne og supporterne i Fjordkraft-tribunen.

Der var det pyntet med store bilder fra minnerike øyeblikk både fra kvinne- og herrelaget sin historie. Du kan se noen av bildene og lese mer om det her.

Ekte engasjement

Den nye avtalen innebærer at tribunen i sør også i årene fremover bærer navnet Fjordkraft-tribunen. 

Rune Erichsen, partneransvarlig i Brann, er svært fornøyd med at Fjordkraft er med ut 2026-sesongen.

– Fjordkraft har i oppturer og nedturer vært en viktig samarbeidspartner som vi er utrolig stolt over å ha med på laget. At Fjordkraft viser et ekte engasjement for arbeidet vi gjør med like muligheter og sosial bærekraft gjør samarbeidet vårt meningsfullt for oss i Brann, sier han.

Annonse fra Eliteserien: