CR6_2382

Fjordkraft kom med overraskelsesgave til innflyttingsfesten

Søndag 5. mai spilte Branns kvinnelag den første kampen på Stadion, etter at Stadion ble det nye permanente hjemmet. I forkant av kampen fikk både laget og publikum en innflyttingsgave av Fjordkraft.

Annonse:

Vi har sett at Brann Stadion mangler bilder av de fantastiske øyeblikkene laget har gitt oss. Slik kan det ikke være, og når Brann-kvinnene skulle flytte inn i Fjordkraft-tribunen ville vi hylle dem med litt ekstra pynt til innflyttingsfesten på Stadion. De har jo kommet hjem, sier Andreas Johansen, som er ansvarlig for markedsføring og sponsorater i Fjordkraft. 

På utsiden av Fjordkraft-tribunen, med inngangen mot BT-tribunen, henger et stort bilde som er flere meter høyt. Inne i tribunen har de også pyntet med bilder fra minnerike øyeblikk i både kvinne- og herrelagets historie. 

– Det betyr veldig mye og gjør at man får en enda sterkere hjemmefølelse. Det er også fint for publikum at de kan være med på å gjenoppleve gode minner, som mange har vært med og delt med oss. Og for dem som ikke var der, de kan tenke "wow, det så gøy ut å være med på" og så er de der neste gang, sier Cecilie Redisch Kvamme.

Kom på Røa-kampen 15. mai og kom og se alle bildene! Billetter finner du her.

Her kan du se noen av bildene: 

 

Annonse fra Eliteserien: