Fem kjappe med Kåre før kamp: Start

To kamper gjenstår av årets sesong. Her er fem kjappe spørsmål og svar med trener Kåre Ingebrigtsen.

Annonse:

Den siste måneden har Brann blant annet vært ti dager i koronakarantene og spilt fire kamper. Det har endt med to seire, en uavgjort og ett tap. 

Det gjenstår nå to kamper av årets sesong, først borte mot Start onsdg 9. desember, så avsluttes sesongen hjemme mot Odd tirsdag 22. desember. 

Her er fem kjappe spørsmål og svar til Ingenbrigtsen: 

– Start er neste motstander, hvordan blir inngangen til den kampen? 

Vi angriper den kampen som en helt vanlig seriekamp der vi går på banen for å ta tre poeng. Vi har et smalt fokus inn på de to gjenstående kampene og skal ta med oss så mange poeng som mulig. 

– Kampene i det siste har kommet tett, og fra Saprsborg 08-kampen og Start-kampen er det to kampfrie dager. Hvordan bruker man disse? 

– Sove, spise, drikke. Det viktigste er å restituere så godt som mulig mellom kampene. Man får ikke gjort mye til og fra på feltet, det viktigste er å få folk frisk og rask igjen slik at de er klare til ny kamp. 

– Hele laget var ti dager i karantene for en måneds tid siden. Hva er du mest fornøyd med av det som er prestert etter at laget kom ut igjen av karantenen? 

– At vi ser ut som et lag. Både når vi har forsvart oss og når vi har angrepet. Der er den største fremgangen. Vi er bedre til å forsvare oss kollektivt, selv om vi slipper inn enkle mål i perioder. Vi scorer også flere mål og har fått mer offensiv kraft. 

– Hva er du minst fornøyd med? 

– At vi slipper inn de jævla drittmålene. Sånn som mot Haugesund, de har ett skudd på mål og scorer to mål. Mot Sarpsborg hadde de knapt en sjanse, utenom det vi gir dem. Det må vi få luket bort. 

– Etter Start-kampen på onsdag er det nesten to uker til neste kamp igjen. Bruker man en slik periode annerledes nå før det som er sesongens siste kamp, kontra om det hadde vært midt i sesong? 

– Vi skal ta noen dager fri når vi er ferdig i Kristiansand for å få noen dager fra hverandre og lade batteriene. Så samles vi igjen og får trent en god uke før vi møter Odd. Alle kamper er en mulighet til å øve seg, så det er to viktige kamper vi har igjen. Ikke minst vil vi avslutte sesongen på en god måte her på Stadion i den siste kampen. 

Kampen har avspark klokken 20.00 og sendes direkte på Eursport Norge og Dplay. 

Annonse fra Eliteserien: