Endelig fikk supporterne gi bort «helsebilletten»

Supporterne kjøpte 200 billetter til helsepersonell i starten av 2020. På søndagens kamp blir disse endelig brukt.

Annonse:

I mars 2020 slo koronapandemien innover landet for fullt, og i likhet med alt annet ble fotballen stoppet opp. Seriestarten ble utsatt, og i den anledning tok mange supportere kontakt med Brann om hvordan de kunne hjelpe klubben. 

Der ble initiativet «helsebilletten» opprettet. Kort fortalt så kjøpte supportere billetter, som skulle gis til helsepersonell på den første kampen uten koronarestriksjoner. 

Forrige hjemmekamp mot Kristiansund var den første siden 2019 uten restriksjoner, men den beskjeden kom på kort varsel. Derfor ble det gitt ut billetter til helsepersonell til kampen mot Stabæk. 

– Det er flott at disse billettene endelig kan bli brukt. Det er solgt masse billetter til kampen, og vi skal lage god stemning, sier Thomas André Madsen i BGG (Bergens Glade Gutter), som var en av initiativtakerne til «Helsebilletten».

 Lørdag formiddag var det solgt over 11.000 billetter til kampen. Ledige billetter finner du her.

– Helsebilletten var både en måte å hjelpe Brann økonomisk i en vanskelig situasjon og en stor takk til helsearbeidere som stod i frontlinjen under pandemien. Det er helt fantastisk å se at billettene blir revet bort. Det viser at mange er sulteforet på opplevelsen av å gå på Stadion. Og at helsearbeidere som har stått på de siste årene også får oppleve stadionstemningen på søndag er ekstra flott, sier leder i Bataljonen, Erlend Vågane.

Annonse fra Obos-ligaen: