Så mange billetter har supporterne kjøpt til helsepersonell

Initiativet til Brann Bataljonen og BGG har solgt nesten 200 billetter. Alle billettene som selges brukes til å invitere helsearbeidere til årets første hjemmekamp.

Annonse:

– Dette initiativet er rørende. Tusen takk til verdens beste supportere, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen. 

Har du ikke fått med deg initiativet? Her er det kort forklart. Siden seriestarten ble utsatt på grunn av koronakrisen, har Brann blitt kontaktet av flere supportere som lurer på hvordan de kan hjelpe klubben. Et forslag som kom inn var at supporterne ville kjøpte billetter til årets første hjemmekamp med publikum, og donere dem til helsevesenet. 

– Det er mange som har det vanskelig i disse dager, og at flere da tenker så mye på Brann er helt fantastisk, sier Johannesen. 

Kom opp med idèen

En av dem som kom til Brann og lurte på hvordan supporterne kunne bidra, var forsanger og BGG-medlem Thomas Andrè Madsen. Det var han som kom med idèen om å donere billettene til helsevesenet. 

– Vi så at klubben ville gå glipp av inntekter som følge av den utsatte seriestarten. Da tenkte jeg på måter vi supportere kunne bidra økonomisk, og samtidig sette ekstra pris på den innsatsen helsevesenet gjør i disse dagern, sier Madsen. 

  • Vil du også gi en billett til noen i helsevesenet? Eller kjøpe til deg selv? Det gjør du via denne lenken. 

I tilllegg til å kjøpe billetter, har flere titalls supportere meldt seg inn i Sportsklubben Brann den siste uken. 

Gleder seg til første kamp

Per nå er planen at årets sesong skal starte 23./24. mai. Laila Kristin Fjeldstad jobber selv i helsevesenet og er med i styret i Brann Bataljonen. 

– Dette initiativet er veldig positivt. Jeg gleder meg sånn til følelsen av å gå på Stadion igjen sammen med mine venner. Det som skjer utpå banen blir ikke det viktigste da, men følelsen av å være sammen med publikum på Stadion igjen, sier Fjeldstad. 

Annonse fra Eliteserien: