- En drøm å signere for Brann

Åsmund Røed (18) fra Solund klar for FIFA-laget.

Annonse:

Åsmund Røed (18) signerer også for Brann, og blir dermed den tredje eFotball-spilleren i Branns stall. Brann arrangerte forrige helg en FIFA-turnering i samarbeid med Playwell, Idrettscampus Bergen og Bergen Stupeklubb i AdO Arena. 18-åringen tapte finalen knepent mot Espen Haugland, men imponerte stort gjennom hele turneringen.

Åsmund selv er både glad og stolt over å få signere for Brann.

- Å signere for Brann er først og fremst litt surrealistisk. Jeg har snakket i hele år om at jeg skal satse på FIFA, og når muligheten kom for å bli med på Brann sin FIFA-turnering kunne jeg ikke takke nei. Det er en drøm å signere for Brann.

Åsmund Røed kommer fra Solund, en liten kommune i Sogn og Fjordane. Han gikk tre år på

idrettslinje på videregående, og studerer for øyeblikket årsstudium i idrett i Bergen. Han har tidligere spilt aktivt fotball, men trener nå mest styrke og spiller fotball uorganisert med venner. Han passer derfor Brann sin profil meget godt.

- Åsmund har alt vi leter etter hos en eFotball-spiller i Brann. Han er lærevillig, har gode verdier, driver med fysisk aktivitet og er en god FIFA-spiller. Ikke minst er han en veldig fin type som vi gleder oss til å ha med i vår eFotball-satsning, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar Camilla Schütz.

Espen og Camilla eFotball 3
Åsmund Røed her sammen med leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar, Camilla Schutz.


En kjempestor mulighet

Sammen med Espen Haugland og Erland Lie Bjørneberg utgjør Åsmund Røed trioen som nå er Brann sitt eFotball-lag. Han gleder seg til å lære mye av sine nye lagkamerater

- Det er en kjempestor mulighet for meg. Jeg kommer til å være veldig ydmyk og tillære meg så mye kunnskap jeg kan. Begge to har et ekstremt høyt nivå i FIFA, og jeg er sikker på at vi kommer til å hevde oss høyt i denne sesongen av eSerien. Jeg ser veldig frem til å bli bedre kjent med dem, både på et profesjonelt og et personlig nivå.

Åsmund kan du følge på Instagram: @asmundroedfifa. Følg også Brann eFotball på Instagram og Twitter.

Annonse fra Obos-ligaen: