Henter eFotball-spiller fra Nest-Sotra

Brann sikret seg Espen Haugland (24) fra Nest-Sotra på overgangsvinduets siste dag.

Annonse:

5. oktober arrangerte Brann, i samarbeid med Playwell, Idrettscampus Bergen og Bergen Stupeklubb, FIFA-turnering i AdO Arena. Espen Haugland fra Askøy gikk til topps i turneringen, og leverte solide prestasjoner fra start til slutt. Askøyværingen, som er tidligere partoutkortinnehaver på Brann Stadion, gleder seg stort til å fortsette FIFA-karrieren i Brann.

- Det er kjempestort å signere for Brann. Det var alltid en guttedrøm å spille for klubben da jeg var ung, men årene gikk og det ble aldri en realitet. Å få muligheten nå til å representere Brann gjennom eFotball betyr utrolig mye for meg.

Til daglig jobber Espen som elektriker, og er aktiv fotballspiller for Østsiden Askøy i 5. divisjon. 24-åringen har fulgt godt med på eSerien i første sesong, og har store ambisjoner inn mot andre sesong.

- Vi vet at det blir knalltøff konkurranse, men jeg håper suksessen fortsetter og at vi kan hevde oss i toppen. Akkurat nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og trene inn mot ny sesong.

Leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Camilla Schütz, er svært glad for at Espen Haugland har valgt å signere for Brann.

- Espen er en utrolig fin type, som har bevist at han holder et høyt nivå i FIFA ved flere anledninger. Vi har fulgt han i en periode, og når han gikk hen og vant vår turnering forrige helg, styrket det lysten vår enda mer på å hente han. Vi har stor tro på at han og Erland vil bli et fint team, som kan skape gode resultater i Altibox eSerien for Brann.

(Saken fortsetter under bildet.)

Espen og Camilla 3

Glad for å få Fjordkraft på laget

Camilla Schütz forteller om en økning i interessen rundt eFotball og eSport fra både næringsliv og privatpersoner. 

- I går kom den gledelige nyheten om at Fjordkraft går inn sammen med BOB som samarbeidspartner på eFotball. Vi ser at eFotball er noe som engasjerer fotballinteresserte i den oppvoksende generasjonen, og vi får veldig mange henvendelser fra andre idrettslag og næringsliv om besøk, læring og foredrag fra våre spillere. Denne satsningen gir muligheter til å nå ut til de yngre på en ny måte.

Følg Brann eFotball på Instagram og Twitter

Er det interessant for din bedrift å høre mer om eFotball? Kontakt leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar Camilla Schütz på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: