Ekte lidenskap har 4698 navn – Tusen takk

På 112-årsdagen til Sportsklubben Brann ble den splitter nye Brann-veggen offisielt avduket.

Annonse:



Et halvt år etter at Norge ble stengt ned grunnet Covid 19-pandemien er det fortsatt slik at det kun er lov med 200 tilskuere på kampene til Brann. Av de drøyt 5000 partoutkortene som var kjøpt til sesongen 2020, er det 4698 som har gitt partoutkortet i gave til klubben. Det gjør daglig leder Vibeke Johannesen rørt.

– Det er ikke alle som får muligheten til å gå på kamp i år, likevel velger så mange å støtte klubben i sitt hjerte. Uten denne gjengen her hadde det blitt et mye vanskeligere år, så på vegne av klubben ønsker jeg å si tusen takk til alle som har bidratt.

Lederen av Bataljonen Roger Lillebøe-Hansen, er stolt over å være en del av veggen.

– Det er ikke så mye, men det viser hvor mange som gir noe til Brann, selv i denne tøffe tiden. Dette er stort og jeg tviler på at andre klubber i Norge får samme støtten. Denne veggen viser at Brann er mer enn bare det som skjer på banen.

Brann-veggen er en takk fra klubben til supportere og samarbeidspartnere som har gitt sin støtte til klubben i en tøff tid. Veggen ble offisielt avduket på bursdagen til Brann.

– Det er utrolig gøy å avduke denne veggen på bursdagen til klubben. 112 år med ekte lidenskap, både oppturer og nedturer. Alle disse personene på veggen her er en del av Brann, avslutter Johannesen. 

Om du finner deg selv på veggen, ta bilde og del med emneknaggen #Brannveggen i sosiale medier.

I tillegg til Brann-veggen har flere tusen supportere bidratt i rekordkampen.

Annonse fra Eliteserien: