EGD utvider samarbeidet med Brann

EGD er en av Branns største partnere. Nå utvider de avtalen enda et hakk, og vil fra 2024-sesongen være å finne på både herre- og kvinnelagets shortser.

Annonse:

– EGD har vært med oss i mange år, og er en av våre største og viktigste partnere. At de nå utvider avtalen til å også gjelde kvinnelaget er utrolig viktig for klubbens arbeid om å skape like muligheter, sier leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann, Therese Andvik Rygg. 

EGD er en av Branns største partnere, og kom inn for første gang på slutten av 2018. Den avtalen ble forlenget i 2021 og gjelder ut 2024. Det er denne avtalen som nå er utvidet til å gjelde både herre- og kvinnelaget sine shortser. 

Den tradisjonsrike Bergens-bedriften jobber i hovedsak innen shipping, eiendom og ulik investeringsvirksomhet.

– Vi setter stor pris på og er stolte av å være samarbeidspartner med Sportsklubben Brann. Vi er opptatt av like muligheter og er glade for at klubben også satser på kvinnefotball og legger forholdene til rette for at de også kan spille inne på Brann stadion. Det er derfor helt naturlig for oss også å bidra med like betingelser til damene og vi ser frem å få logoen vår på shortsen til Norges beste kvinnelag, sier Tor Fredrik Müller, CEO i EGD Property.

BB231203VG025.png
EGD har vært på herrelaget sine shortser siden 2018, og fra 2024 vil kvinnelaget også ha logoen på sine shortser. Foto: Bildbyrån.no.

 

Annonse fra Eliteserien: