EGD og Brann inngår samarbeid

Den nye samarbeidspartneren «debuterer» på Brann-drakten i søndagens jubileumskamp.

Annonse:

EGD er en tradisjonsrik bergensbedrift som i hovedsak jobber innen shipping, eiendom og ulik investeringsvirksomhet.

Samarbeidsavtalen mellom EGD og Brann som ble signert denne uken er treårig og starter umiddelbart. Allerede i helgens jubileumskamp mot Sandefjord vil EGD blant annet være profilert på baksiden av spillershortsen.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, gleder seg over at EGD inngår et langsiktig samarbeid:

- Det er spesielt gledelig at de er med på en av våre viktigste profilbærere, nemlig drakten. De kommer skikkelig «tett på» spillerne med denne plasseringen og vil få synlig og verdifull profilering, påpeker hun.

egd-nærbilde-drakt
Schutz opplever EGD som en god match for Brann:

- Dette er en stor aktør som driver innenfor ulike bransjer og i tillegg er forankret i Bergen. De er en spennende partner for oss og vi ser frem til å bli enda bedre kjent med EGD, legger hun til.

- Det at enda en bergensbasert, stor aktør ser verdien av et langsiktig samarbeid i tillegg til eksisterende partnere som Sparebanken Vest, Frydenbø, BOB, Lerøy, Fjordkraft og Tide gjør oss skikkelig stolte. Langsiktighet gir også økt forutsigbarhet rundt videreutviklingen av Brann, påpeker Schutz.

Forventninger hos EGD

Både Brann og EGD ser for seg et langsiktig samarbeid med verdi for begge parter.

- Vi har fulgt nøye med Brann fra sidelinjen de siste årene og er spesielt imponert over hvor solid samfunnsengasjementet til klubben er, i tillegg til Branns sterke kobling til Bergen. EGD er svært opptatt av kultur, byutvikling og samfunnsengasjement, og nettopp derfor kler vi hverandre bra, sier Tor Fredrik Müller, CEO i EGD Property.

Med den nye avtalen i boks gleder Müller og resten av EGD seg ekstra til søndagens kamp på Stadion. På bildet av Azar Karadas over kan du se hvordan konsernet blir profilert på den nye og unike drakten.

- Det er ekstra gøy at vår første kamp som profilert partner på drakten blir nettopp dette oppgjøret, medgir han.

Brann - Sandefjord spilles søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: