Dyngeland har forlenget ut 2025

Mathias Dyngeland (27) skrev onsdag under på en forlenget avtale med Brann, som gjelder ut 2025.

Annonse:

– Jeg trives veldig godt her, og det vi holder på med som klubb er det veldig spennende å være med på. Vi har utviklet oss gjennom året, og jeg ser veldig frem til å være med videre i Eliteserien, sier Mathias Dyngeland til brann.no. 

27-åringen kom til Brann i januar i år, og signerte da en kontrakt som varte ut 2023. Denne er nå forlenget ut 2025. Siden han kom til Brann har han stått bakerst i 30 kamper, og det har blitt med magre 16 baklengsmål. 

  • Artikkelen fortsetter under bildet. 
BB220526BB909.jpg
Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN.

– Helt fantastisk

I sin første Brann-sesong hadde laget en trøblete start med dårlige resultater i treningskampene, og KFUM ble for sterke i cupen. Så begynte serien, og etter uavgjort i de to første hjemmekampene har Brann gått fra seier til seier. 

– Vi la ned en knallhard jobb fra start av, og etter hvert fant vi relasjonene og kvaliteten ble bedre. Da gikk det drastisk oppover, sier Dyngeland. 

Alle bortekampene for årets sesong er over, det gjenstår bare én hjemmekamp for å avslutte sesongen. Nærmere 10.000 har allerede gått inn her og sikret seg billett, og som på samtlige kamper i år blir det bra trøkk.

– Supporterne har vært helt fantastisk i år, både hjemme og borte. Det har vært viktig for at vi har gjort det så bra som vi har gjort, sier Dyngeland, som håper Stadion fylles opp en siste gang til lørdagens hjemmekamp. 

– Det eneste som står i hodet på oss er å vinne den siste kampen, og ta poengrekorden. Så kan vi feire en godt gjennomført sesong sammen med supporterne, sier Dyngeland. 

Sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen er glad for å ha sikret en lengre avtale med keeperen, i god tid før den opprinnelige går ut. 

– Han har hatt en veldig god sesong for oss, og er en spiller med bra mentalitet som bidrar med det vi ønsker i spillerstallen, sier Nagel Jacobsen. 

Under årets siste kamp skal Brann løfte pokalen som bevis på at OBOS-ligaen er vunnet, Bataljonen stiller med en spektakulær TIFO og de skal dele ut årets unge spiller og årets spiller. Kjøp din billett her.

Husk også partoutkort for 2023-sesongen i Eliteserien. Fornyer man før sesongslutt får man samme pris som i år.

Annonse fra Eliteserien: