Synger Nystemten sammen på Stadion og Stemmemyren

Branns to topplag skal markere en fantastisk sesong, og at man blir én klubb fra 2023, med at begge lagene synger sammen før helgens avslutningskamper.

Annonse:

– Vi har hatt et strålende år, og begge topplagene våre avslutter sine sesonger denne helgen med å løfte pokal. Siden begge lagene spiller hjemme, ønsket vi å gjøre noe ekstra for å markere at vi nå offisielt blir én klubb med to topplag fra nyttår av. På lørdag kommer jentene på avslutningen på Stadion og synger Nystemten sammen med guttene før kamp, på søndag reiser guttene til Stemmemyren og synger sammen med jentene der, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

Branns lag i OBOS-ligaen sikret opprykket allerede i september, og er suverene vinnere av OBOS-ligaen. Det får man en pokal for. 

I Toppserien ble gullet sikret i Trondheim i helgen som var, men det synlige beviset og pokalen overrekkes på Stemmemyren etter søndagens kamp mot Vålerenga. 

– Billettsalget til begge kampene går veldig bra, og vi håper hele Bergen stiller på Stadion og Stemmemyren for å bidra til en herlig ramme for å avslutte sesongen, avslutter Kalvenes. 

Kjøp billetter til sesongavslutningen på Stadion, lørdag 29. oktober klokken 15.00 her.

Og billetter til gullfesten på Stemmemyren, søndag 30. oktober klokken 13.00 her.

Annonse fra Eliteserien: