Dette skjer på Stadion under årets siste kamp

Som alltid på Stadion skjer det mye ekstra i forbindelse med sesongens siste kamp. Bataljonen og Hansa skal dele ut priser, spillere skal takkes av, publikum får skjerf og i pausen blir det konkurranser.

Annonse:

Allerede tre timer før kampstart åpner billettluken i Sparebanken Vest-tribunen. Der er det mulig å sikre seg partoutkort for 2021-sesongen. Forrige uke åpnet salget for alle, og den beste prisen får man frem til nyttår.

Brannbutikken åpner også tre timer før kampstart, og der er de fleste produktene på tilbud, slik at man kan sikre seg noen julegaver i siste liten.

Inne på Stadion vil alle de 600 heldige som er trukket ut til å få se kampen fra tribunen få utdelt hvert sitt Brann-skjer. Skjerfene er sponset av Brann sine sesongpartnere, som er Sparebanken Vest, Fjordkraft, Coop og Bergen Fiber.

Under innmarsjen blir det lysshow under Eliteserie-hymnen, slik det har vært på alle kampene i høst. Før avspark blir det flere markeringer.

Alle Brann sine spillere stiller i #stopp t-skjorter for å vise sin kamp mot rasisme, både i fotballen og samfunnet for øvrig.

Bataljonen skal dele ut prisene for «Årets spiller» og «Årets unge spiller» før kampstart. I tillegg skal flere spillere, som har sin siste sesong i Brann, takkes av før avspark.

I pausen blir det nok en prisutdeling. For syvende år på rad skal Hansa dele ut årets talentpris. I fjor ble den vunnet av Aune Heggebø.

Samtidig skal det deles ut premier til publikum gjennom en Kahoot-konkurranse. Konkurransen blir kjørt på storskjermene i samarbeid med sesongpartnerne. Vinnerne får en forundringspose med innhold fra sesongpartnerne, som er Sparebanken Vest, Fjordkraft, Coop og Bergen Fiber.

I en halvtime etter kampslutt er billettboden åpen igjen, for fornyelser av partoutkort. Brannbutikken holder også åpent i 30 minutter etter kampen.

Partoutkort for 2021 kan også kjøpes på nett, og best pris får man frem til nyttår.

Annonse fra Eliteserien: