Dette skjer på sesongavslutningen

Søndag klokken 18.00 spilles årets siste hjemmekamp. Her er en full oversikt over noe av det som skjer.

Annonse:

Årets siste kamp nærmer seg med stormskritt. Det er solgt over 14.000 billetter, og for å markere at en lang sesong er slutt skjer det flere ting før, under og etter kampen. 

  • Gavedryss: Alle som kommer på Stadion får muligheten til å vinne flotte premier. Det kan være drakter, paroutkort, gavekort fra våre partnere og mye annet. Premiene deles ut i Fanzone før kamp, på VIP og blir kastet opp på tribunen i pausen. Oversikt over hva som kan vinnes kommer på brann.no.
  • Fanzone: Gullbrann stiller i nissekostyme, og det skjer mye ekstra i Fanzone denne gangen. Der åpner dørene to timer før kampstart, og du finner all info om aktivitetene her.  
  • Takk for innsatsen: Før kampen skal to spillere takkes av. Azar Karadas kom til klubben for over 20 år siden, og dette er hans siste sesong som spiller. Også kaptein Vito Wormgoor spiller sin siste Brann-kamp. Begge skal takkes av i minuttene før avspark, så møt opp i god tid så du får det med deg. 
  • Årets spiller og årets talent: Før kampen skal Brann Bataljonen Bergen som vanlig dele ut prisen til årets Brann-spiller. I pausen deler Hansa ut prisen til årets talent. 

Kampen mot Viking spilles søndag 1. desember klokken 18.00 og har du ennå ikke sikret deg billett gjør du det her. 

Våre partnere gikk sammen og kjøpte 5000 billetter til kampen. Var du så heldig at du fikk tak i billett håper vi at du setter pris på gaven du har fått og bruker billetten din. Er du forhindret fra å gå oppfordrer til at du gir billetten videre til en du vet vil bruke den, eller gi Brann beskjed på [email protected] slik at andre kan få muligheten til å gå på kamp.

Annonse fra Eliteserien: