Det åpnes for 200 tilskuere på årets første hjemmekamp

Endringer i NFFs kampprotokoll har gitt oss mulighet til å la 200 tilskuere komme inn på kamp. Her kan du se hvordan vi som klubb vil prioritere hvem som skal komme inn.

Annonse:

Årets første hjemmekamp spilles mot Viking, søndag 21. juni klokken 20.30, og vi har lov til å slippe inn 200 tilskuere. Vi hadde ønsket oss flere, men er glad for at det nå åpnes opp for noen.

Med ca 5000 partoutkortinnehavere blir det ingen enkel oppgave å velge ut de 200 som skal få komme på første hjemmekamp. Klubben kommer derfor til å foreta en tilfeldig trekning blant dem som har bekreftet at de beholder partoutkortet sitt i 2020. Dette gjelder både supportere og samarbeidspartnere. Kampene kommer tett og dersom du ikke blir trukket ut til første kamp vil det fort bli nye muligheter.

Ikke registrert deg enda?
Ønsker du å beholde ditt partoutkort og i tillegg være med i trekningen til første hjemmekamp trenger vi din bekreftelse innen onsdag 17. juni. Klikk her

Slik foregår trekningen
Trekningen vil skje torsdag 18. juni. Dersom du blir trukket ut vil du motta en SMS. For å få tilsendt billetten må du bekrefte at du ønsker å komme på kamp. Har du flere paroutkort vil du få tilbud om inntil to billetter.

Annonse fra Eliteserien: