Informasjon om ditt partoutkort

Etter en krevende og usikker tid har vi endelig fått bekreftet oppstart av Eliteserien 2020.

Annonse:

Kjære partoutkortinnehaver!

16. juni starter endelig sesongen 2020 og for vår del med bortekamp i Haugesund 17. juni. Allerede fire dager senere, søndag 21. juni, spiller vi årets første hjemmekamp på Stadion. Grunnet Covid-19 og smittevernsituasjonen må vi spille den uten deg på tribunen. Selv om det er en krevende tid for klubben gleder vi oss stort til endelig å komme i gang med fotball igjen.

Vi har mottatt flere henvendelser fra supportere som ønsker å vise sin støtte til klubben i sitt hjerte ved å bekrefte at de vil beholde sitt partoutkort for sesongen 2020, uavhengig av hvor mange kamper de får se på Stadion. Vi har sagt det før, og sier det igjen – VERDENS BESTE SUPPORTERE.

Hver og en av de ca 5000 partoutkort registrert så langt i år har vært med på å holde klubben i drift gjennom den vanskelige tiden. Tusen takk til deg som har støttet klubben med å kjøpe et partoutkort for sesongen 2020. Det har betydd utrolig mye for klubben og kommer til å bety mye også i tiden fremover. 

Det skal alltid lønne seg med partoutkort. 

Vi jobber fortløpende med å gi våre partoutkortinnehavere fordeler utover sesongen, men den aller største fordelen i år er at du vil være en av de første som slipper inn på Stadion. Når det blir og hvor mange som får delta i de første kampene med publikum vet vi ikke på nåværende tidspunkt. Vi tror det er gode muligheter for å få et begrenset antall publikum inn på Stadion, innenfor forsvarlig rammer og jobber sammen med NFF og myndighetene for å få dette til. 

Jeg ønsker å beholde mitt partoutkort, uansett!

Som en takk for støtten til de som vil beholde sitt partoutkort i år lager vi en navnevegg. Ønsker du å støtte klubben din og samtidig få ditt navn med på “Stadion-veggen” trenger vi en bekreftelse fra deg innen 17. juli. 


For Brann betyr det utrolig mye om du har anledning til å støtte klubben i ditt hjerte i år. Dersom du ønsker å kreve refusjon for ditt partoutkort, ta kontakt på [email protected]

Mvh
Sportsklubben Brann
Vibeke Johannesen
Daglig leder 

 

Foto: Tove Lise Mossestad

Annonse fra Obos-ligaen: