- Deilig å feire med fansen

Nå håper Kristoffer Løkberg på nye muligheter når gamleklubben Ranheim kommer på besøk.

Annonse:

Kristoffer Løkberg startet søndagens kamp på innbytterbenken, men kom på banen en stund før pause da Fredrik Haugen måtte gi seg med skade. Han ble sentral i det som skjedde videre, ikke minst da han satte 1-0 i nettet og la grunnlaget for seieren.

Det var hans aller første Brann-mål og en stor opplevelse for trønderen:

- Vi vant ballen høyt i banen, jeg spilte videre til Veton (Berisha) som vendte opp og spilte meg fint igjennom. Det var fryktelige deilig å få se den ballen gå i mål og feire med bortefansen, forteller målscoreren til Brann.no.

Drømmer om å slå Ranheim

Han har sittet litt på benken i det siste, men påpeker at forberedelsene til kampene har vært gode uansett. Han har ventet på sin mulighet.

- Det er bare elleve som starter. Man må uansett forberede seg skikkelig, og jeg var klar da muligheten bør seg. Det samme gjaldt Amer (Ordagic), som ikke har spilt så mye, men som kom inn for Kristoffer Barmen i 2. omgang og gjorde en kjempejobb, skryter Løkberg.

Han synes seieren smakte utrolig godt:

- En etterlenget trepoenger. Vi vant fortjent etter en ganske bra bortekamp der det var mentalt sterkt å få 2-1 etter at de nettopp hadde utlignet, synes han.

Nå venter cupkamp mot Arna-Bjørnar på onsdag, og deretter er det gamleklubben til Løkberg som er motstander på Stadion. Han vil gjerne spille en sentral rolle mot Ranheim.

- Er det én gjeng jeg gjerne vil spille mot - og slå - så er det Ranheim-gjengen. Den gleder jeg meg til, gliser han.

Kampen spilles søndag 5. mai klokken 18.00. 

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: