Bis: - Det var et Karate Kid-skudd

Slik forklarer Bismar Acosta det utrolige skuddet som sikret seieren i Bodø.

Annonse:

Med målgivende til 1-0 og et spektakulært seiersmål ble Bismar Acosta det store Brann-navnet i Bodø søndag. Mannen som er mest kjent for muskler og tøffe taklinger viste fotballkunst da han svevde over bakken og fyrte ballen i mål med strak høyrevrist.

I seiersrusen tenkte han følgende:

- Det er noen sekunder der man nesten ikke fatter at man har scoret. Men det kjentes selvsagt veldig godt, forteller han etterpå.

Men hva slags skudd var dette, undres vi? 

- Det var et Karate Kid-skudd, flirer matchvinneren.

Han er stor og sterk, men de som kjenner Acosta vet at han er en følsom mann. Hvordan opplevde han egentlig å score et sånt kunstmål som til og med ble matchavgjørende?

- Jeg er veldig glad i dag. Det var en viktig kamp for oss, og en viktig seier. Jeg er mest glad på vegne av laget, men det er selvsagt ekstra motivasjon å score et viktig mål som avgjør kampen, medgir han.

Tre seirer på en uke

Han innrømmer at dette er et type scoring han aldri har laget før:

- Jeg har aldri gjort noe lignende. Men ballen kom høyt, så dette var den eneste måten å avslutte på. Jeg måtte opp av bakken med beina for å kunne avslutte, mener han.

Scoringen sikret Brann ni poeng på tre kamper, på bare en uke.  

- Det har vært en utrolig god og viktig uke for oss. Ni poeng er strålende. Vi skaper mye sjanser og har fått bedre balanse i laget. Nå må vi bare lære oss å avgjøre kampene tidligere, mener Acosta.

Det tette programmet fortsetter med Åsane i cupen på torsdag og Rosenborg på Stadion kommende søndag.

- Vi er proffe og må bare forberede oss godt og fortsette med gode prestasjoner. De to neste kampene er like viktige. Vi skal videre i cupen, og søndagens kamp mot Rosenborg er en stor kamp for oss. Vi skal vinne den også, håper han.

Kjøp billetter

 

Foto: Skjermdump fra Eurosport Norge

Annonse fra Eliteserien: