Avgjørende periode venter

Brann har tatt seg til cupfinalen. Nå venter en toppkamp i serien mot Rosenborg, og dobbeltoppgjøret som skal avgjøre om det blir Champions League-spill i høst.

Annonse:

– Første delmål for høsten er unnagjort, og vi ser frem til cupfinalen mot Stabæk i november. Men vi må legge den kampen fort bak oss, for allerede på lørdag blir det en tøff toppkamp mot Rosenborg i serien, sier fungerende trener og sportslig leder Olli Harder. 

Brann slo Kolbotn 6–1 i semifinalen i NM onsdag kveld, og er med det klar for cupfinalen på Ullevaal som spilles lørdag 5. november klokken 16.00. 

Men den hektiske kampperioden har bare begynt, og de avgjørende kampene står i kø. Etter første runde av sluttspillet topper Brann tabellen, to poeng foran lørdagens motstander Rosenborg. 

Vinner Brann er luken ned til Rosenborg fem poeng, før de fire siste kampene. Ved tap er Rosenborg forbi. Kampen på Stemmemyren har avspark lørdag 17. september klokken 15.30, og billetter kan kjøpes her.

Så går det fire dager dag, før de svenske seriemesterne Rosengård er motstander på Stadion i playoff til Champions League. Billetter til kampen onsdag 21. september kan man kjøpe her, allerede nå.

– Vi møter nå Rosenborg og så Rosengård hjemme og borte. Det blir jevne og tøffe kamper, men vi har troen på at vi kan få til noe stort.For å slå Rosengård vil støtten fra supporterne på Stadion være viktig, og vi håper mange tar turen for å støtte oss i denne historiske kampen, sier Harder.

  • PS: Brann har fått flere henvendelser angående billetter til cupfinalen mot Stabæk, lørdag 5. november klokken 16.00. Per nå er bare kamptidspunkt og dato klart, men så fort detaljene rundt billetter er klar vil det bli lagt ut på brann.no. 
Annonse fra Obos-ligaen: