Tapte - men skal ut i Europa igjen

Brann er garantert en plass i Europa neste sesong. Slik blir du med på reisen!

Annonse:

Det endte 3-1 i Kristiansund i dag, og Molde tok samtidig en viktig seier over Haugesund. Dermed blir det sølvkamp i sesongens siste runde. Da møter Brann Odd hjemme, og Molde spiller borte mot Sandefjord.

Uavhengig av det har vi kvalifisert oss til Europa neste sesong. Sett bort fra kveldens skuffende resultat er det absolutt verd å markere.

Brann spilte i Europa i 2017 også, men røk ut mot Ružomberok. Brann vant 1-0 borte, men gikk på et surt 2-0-tap hjemme. Neste år får vi muligheten til å måle krefter i utlandet nok en gang.

Vil du være med på Branns nye Europa-eventyr?

Med partoutkort får du, i tillegg til plass på alle hjemmekamper i Eliteserien neste sesong, forkjøpsrett på ditt eget sete i Europa League-kvalifiseringen. Med partoutkort er du med andre ord garantert plass på hjemmekampene mot europeisk motstand.

Vi har åpnet alle våre tribuner for salg av partoutkort, inkludert den nye Fjordkraft-tribunen, så her har du en gyllen mulighet til å se kamper mot europeisk motstand fra de beste setene på Stadion, til vår beste pris.

Bli med på Brann-eventyret neste år også!

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: