12.500 har kjøpt billett til RBK-kampen

Salget av billetter til søndagens storkamp på Stadion selger godt. 12.500 passert nå!

Annonse:

Brann jakter sin fjerde strake seier i Eliteserien når Rosenborg kommer til Bergen søndag klokken 20.00. Kampen spilles nesten på dagen ett år etter at Brann vant tilsvarende oppgjør på Lerkendal og var suveren serieleder.

Nå skal trønderne slås på Stadion også!

Det er god fart i billettsalget. Stadion har i utgangspunktet en maksimal kapasitet på 16.750, og onsdag formiddag er forhåndssalget passert 12.500.

Her er de beste plassene

På Sparebanken Vest-tribunen begynner det å fylles opp på de midterste feltene, men det er fortsatt gode plasser ledig på sidene. Dersom du kjøper billett her få du tilgang til puben i Brannallmenningen. Puben er kun åpen for dem med billett på Brannallmenningen på søndag.

På Frydenbø-tribunen finner du ledige plasser på alle felt, men de midtre feltene fyller det seg opp først. På de nedre feltene på A og D finner du våre rimeligste og unummererte plasser (grønne felt). 

BOB-tribunen har fortsatt ledige plasser på de første radene på felt B og C, i tillegg til noen spredte seter på D-feltet. 

På Fjordkraft-tribunen er G-feltet det mest populære. Her er det bare noen få seter igjen. Felt E og F begynner også å bli utsolgt. Ellers på tribunen er det gode plasser å velge mellom.

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00 på søndag.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: