Vinn billetter til Rosenborg-kampen

Ønsker du å oppleve noe sammen med kolleger, eller kanskje med vennegjengen? Nå kan du vinne ti plasser til Brann - Rosenborg.

Annonse:

Førstkommende klokken 20.00 er det nok en gang duket for storkamp på Stadion. Brann tar imot et Rosenborg-lag som har slitt uvanlig mye i starten av årets sesong. Brann, derimot, er i flyten og gleder seg til å gi det regjerende mesterlaget motstand og vel så det.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å sende oss en begrunnelse for hvorfor akkurat din gjeng bør vinne ti billetter på Sparebanken Vest-tribunen, felt D.

Send begrunnelsen på mail til [email protected].

25. mai fyller Stadion 100 år og det skal vi selvfølgelig også feires på kampdag. Ta med deg en gjeng fra jobb, ring en venn du ikke har sett på en stund og opplev fotball der den er best!

Vi trekker på fredag og vinneren blir tilskrevet!

Visste du at?

På Stadion har vi flere ulike områder med ulike tilbud, og for grupper på mer enn åtte stykker setter vi sammen den pakken som passer best:

Small: Våre rimeligste billetter på unummererte plasser på Frydenbø-tribunen.

Medium: Plasser på midten av vår nye langside eller på SPV-tribunen med tilgang til pub.

Large: Våre beste plasser på SPV-tribunen og middag i restauranten.

Rimeligste plasser

På Frydenbø-tribunen finner du Store Stå  og Bataljonen. Her er det fullt trøkk før, under og etter kamp. På våre unummerte felt finner du Stadions rimeligste plasser til 100,- for barn og 210,- for voksen. Her finner du også studentpris til kun 160,- pr billett.

Er du BOB-medlem eller BT-abonnent kan du sitte på motsatt side, på BOB-tribunen, og få 2 for 1 på billettene. Du finner mer informasjon om dette på fordelssidene hos BOB og BT.

Plass på langsiden

Fjordkraft-tribunen er nå hele ti meter nærmere banen og alle stolper som tidligere tok utsikten er nå fjernet. Her kan du velge å sitte på familieplasser på feltene på siden, men på midten finner du kremplassene. Her koster plassene 360,- pr billett.

På Sparebanken Vest finner du våre beste fasiliteter, inkludert pub i Allmenningen. Pris pr billett her er 410,-.

Dinner and a show

Avslutt arbeidsdagen med middag og sosialt samvær på Stadion. Bestill bord og ta med kolleger eller kunder til en hyggelig kveld. Restauranten åpner en og en halv time før kampstart.

Inkludert: I restauranten får du selvsagt mat, kaffe/te og tilgang på pub. Du får selvsagt også våre beste VIP-billetter utenfor restauranten.

Pris kr. 1250,- pr.plass (eget bord) eller kr. 990,- for mingleplass.

Bestilling sendes til Christian Storvik, [email protected], tlf. 47 76 37 66.

Foto: Tove Lise Mossestad

Annonse fra Eliteserien: