Dette skjer 16. mai

Vi fyller opp fotballens festdag med Brann-innhold. Få full oversikt her.

Annonse:

16. mai i Norge er kjent som «fotballens festdag», der stadioner er stappfulle og forventningene alltid er skyhøye. Det er lite som kan måle seg med denne dagen i norsk fotball, og for mange er det en tradisjon å gå på Stadion. Med utsatt sesong utgår dessverre årets 16.mai-kamp,  derfor skal vi fylle litt av tomrommet med ekstra Brann-stoff til supporterne våre denne dagen.  

Kl. 16.00: Ballspark 16. mai-spesial i samarbeid med BT.no
I samarbeid med BT.no blir det en 16. mai-spesial med Ballspark på Stadion. I studio kommer blant annet noen av Brann-spillerne, det blir gode diskusjoner, en tverliggerkonkurranse og mye annet gøy. Sendingen ser du på BT.no klokken 16.00 lørdag.

Kl. 18.00: Offentliggjøring av terminlisten 
Eliteserien nærmer seg endelig med stormskritt, og på lørdag offentliggjøres første del av kampoppsettet. Sendingen kan du følge på Eurosport Norge og Dplay fra kl. 18.00 på lørdag. Så snart oppsettet er klart vil det også bli lagt ut en artikkel på Brann.no.

Kl. 20.00: Brann - Sogndal 5-0 (2012)
16. mai 2012 spilte Brann kamp mot «lillebror» og vestlandsrivalen, Sogndal. Foran et nesten utsolgt Stadion med kapasitet på 17.200 tilskuere vant Brann til slutt 5-0 etter en strålende 2. omgang. Lørdag klokken 20.00 viser vi denne kampen på vår Facebook-side. Det vil også være et intervju med Kristoffer Barmen, som spilte og scoret i denne kampen, i forkant av sendingen.

NB! Det har skjedd en teknisk feil. Vi jobber med saken og beklager forsinkelsen.

I 2017 vant vi 5-0 over Sandefjord, se målene her:

Annonse fra Eliteserien: