Kjære samarbeidspartnere

2020 er godt i gang, og vi håper at dere har fått en flott start på året. Det var fantast​​​​​​​isk å kickstarte året med julebord sammen med dere, og veldig gledelig å melde at hele 130 partnere delte kvelden med oss.

Annonse:

Tusen takk for at dere finner samarbeidet med Brann verdifullt, relevant og riktig. Takk for at alle dere engasjerer dere, bryr dere, utfordrer og satser videre med Brann. 2019 ble ikke som vi hadde håpet på fotballbanen, men det ble et vellykket år når vi ser på deres vurderinger av kundetilfredshet og verdiskaping.

Inntektene fra dere partnere er Branns største inntektskilde, og dette er en stor del av grunnlaget til Branns sportslige satsing. Vi forsøker å jobbe med langsiktige avtaler i klubben, og nesten 40 partnere og titalls millioner var allerede på avtale før vi startet reforhandlinger i høst. Til nyttår var det mange av dere på utløpende kontrakt som signerte nye avtaler.
 

30 partnere var på plass før 31. desember 2019


PSS Security, Eurodent, SATS, PSW Group, Reklamekollektivet, Tidsbanken, Advokatfirmaet Kluge, Isbjørn Is, Bergen Bunkers, Ramirent, Vest Næringsråd, Aico, Fjordline, EM Systemer, SRF, Comfort Hotels, STI Norway, Vatnøy Eiendom, Norgesmøllene, PwC, Bergen Fiber, ATPI, Folkeuniversitetet, Kvalitetskontroll, Norengros K.J. Brusdal, Hansa, MPS Micropaint, Bemanningsbyraaet - Qualified Professionals og Advokatfirmaet Hammervold Pind.

Nå ser vi fremover sammen, og vi er godt i gang med planer og innhold for et spennende år. Vi gleder oss til å dele flere nyhetsbrev og litt partnernytt etterhvert.

Kick-off onsdag 1. april - hold av datoen!
Vi oppfordrer alle til å holde av ettermiddagen onsdag 1. april. Da skal sesongen kickstartes for alvor gjennom et fyrverkeri av en kveld sammen.
 

En ny samarbeidspartner på plass


Vi gleder oss over å ønske Folkeuniversitetet velkommen i "Brannfamilien". De blir synlig på Brann Stadion i 2020.

- Det er spesielt Brann sine gode nettverks- og relasjonsarenaer som førte til vår interesse. Videre synes vi at samfunnsansvaret som Brann viser er viktig. Her ønsker vi å være med å bidra allerede fra første sund, spesielt inn mot Brannsjansen, sier Wenche Fonneland, avdelingsleder salg, utvikling og markedsføring.

Sikkerhet først med PSS Securitas
- PSS Securitas er svært glade for fornyet samarbeidsavtale med Brann i 3 nye år, sier avdelingsleder Yngve Raad. Vi har i en årrekke hatt et gjensidig samarbeid med stor verdi for begge parter, og ser frem til å fortsette å bidra til et trygt og sikkert arrangement for publikum.

PSS Securitas trekker spesielt frem Brann sine verdier og samfunnsansvaret som utøves som viktig og riktig.

ei

Bergen Fiber sesongpartner også i 2020
Gjennom det strategiske samarbeidet med Sportsklubben Brann blir de en av fire sesongpartnere også i 2020.

- Vi i Bergen Fiber er veldig glad for å forlenge avtalen med Sportsklubben Brann. Gjennom dette sponsoratet har vi fått erfart det voldsomme engasjementet fotball skaper for både store og små i vår region. Sponsoratet har vært stang inn for Bergen Fiber og Altibox, og derfor ønsker vi å fortsette som samarbeidspartner, sier Tore Nyhammer, administrerende direktør i Bergen Fiber.

- Vi er mektig imponert over samfunnsansvaret Brann tar, dette er verdier som er svært viktig for oss. Sammen kan vi utgjøre en forskjell, avslutter Nyhammer.

Ny sesong med is i magen
På samme måte som både fotball og iskrem engasjerer, så smitter engasjement. Og det har Sportsklubben Brann gjort på iskremfabrikken på Follese. Isbjørn Is vil også i 2020 være godt synlig på Brann Stadion, og i tillegg være en viktig bidragsyter til Brann sine samfunnsprosjekt.

- Vi har mye av de samme røttene som Brann her i vest, og de har vi lyst å gjødsle for videre vekst. Dette opplever vi er en naturlig del av det å være bevisst vårt samfunnsansvar her i regionen, sier Marvel Skreien Stigen, markeds- og kommunikasjonssjef i Isbjørn Is.

ei (1)

 

Annonse fra Obos-ligaen: