Slik ble rekrutteringsvideoen med Fredrik Haugen til

PSW Group har nylig forlenget og utvidet partnerskapet sitt med Brann, og benyttet anledningen til å lage en knalltøff rekrutteringsvideo.

Annonse:

Har du sett videoen med tittelen «Er du en lagspiller?», der det blir kryssklippet mellom hvordan Fredrik Haugen og PSW-ansatt forbereder seg til å utføre sine arbeidsoppgaver? 

Videoen er sett av over 20.000 på Facebook, fordelt på Brann og PSW Group sine kanaler, og ble laget i forbindelse med at PSW Group signerte en ny og langsiktig avtale som Brann partner. 

  • Videoen kan du se nederst i saken. 

Rekruttere nye medarbeidere

PSW Group er en relativt fersk samarbeidspartner av Brann, og har i år vært synlig på Brann Stadion gjennom reklame og egen losje på kampdag. Den nye avtalen strekker seg til ut 2022 og inneholder både god eksponering, videreføring av egen losje, engasjement rundt klubbens samfunnsprosjekt samt egen familiedag for ansatte på Stadion. 

Som en stor partner av Brann gir dette blant annet muligheten til å benytte spillere til egne markedsoppdrag og aktiveringer. Etter å ha gått gjennom flere idèer med byrået Oktan endte de opp med videokonseptet «Er du en lagspiller?». Deretter ble det tegnet et storyboard og så ble videoen spilt inn på Stadion og på Mongstad. Videosnutten blir brukt i rekruttering av nye medarbeidere i PSW, og ikke minst til å skape gode assosiasjoner til Brann.

– Vi ville dra «Join our team»-budskapet vårt, som allerede er synlig på Brann Stadion, et stykke lenger. Gjennom å promotere et budskap som spiller på at både PSW Group og Brann jobber beinhardt for å levere på hver vår «hjemmebane» og bli best i vår liga, sier Stina Ophaug Boge som er Communications and Marketing Manager i PSW Group. 

– Vi er utrolig fornøyd med både prosessen og resultatet av aktiveringen av sponsoratet gjennom Fredrik Haugen. Samarbeidet med Brann, byrået Oktan og Fredrik selv var veldig bra, og alle gjorde sitt ytterste for at vi skulle få det resultatet vi var ute etter, sier Ophaug Boge.

  • Artikkelen fortsetter under bildet. 
PSW rekrutteringsvideo med Fredrik Haugen

Administrerende Direktør i PSW Group, Oddbjørn Haukøy, forklarer bakgrunnen for samarbeidet med Brann og hvorfor de har forlenget. Han trekker spesielt frem verdigrunnlaget og stå-på viljen til klubben:

- Ikke bare treffer Brann sitt tydelige samfunnsengasjement oss rett i hjertet og er forenelig med våre verdier som selskap, men klubben er også en «stayer», og vi identifiserer oss med det pågangsmotet laget har vist i tøffe tider. Oljebransjen, og spesielt oljeservice har hatt noen vanskelige år, og vi kjenner oss godt igjen i det å stå i stormen og komme styrket ut på den andre siden, sier Haukøy. 

Annonse fra Eliteserien: