Fjordkraft

Med ny sesong av eSerien rett rundt hjørnet er det klart at Fjordkraft blir med som partner for Brann sitt eFotball-lag.

Annonse:

– Fjordkraft ønsker å knytte seg til e-sport for å engasjere seg i en sport i rask utvikling. Gjennom samarbeidet med Brann og e-sport ønsker vi å bidra til å utvikle e-sport i Bergen og Norge, sier Stian Madsen som er sponsorsjef i Fjordkraft. 

I november starter andre sesong av Altibox eSerien og i år er det hele 20 lag som skal konkurrere om hvem som er best i FIFA20. I fjor ble det sølv til Brann, etter en nervepirrende finale mot Vålerenga.

Vil skape aktivitet

Fjordkraft har vært en av Branns trofaste partnere i mange år og nå utvides dette til å også gjelde eFotball-satsingen.

– Vi ser at dette er en sport som engasjerer svært mange, noe som gir oss en fin mulighet til å skape aktiviteter og engasjement sammen med Brann og andre samarbeidspartnere, sier Madsen.

Fjordkraft sin logo skal blant annet pryde drakten til eFotball-spillerne til Brann. Det vil også bli arrangert en spennende FIFA-turnering på Stadion i løpet av høsten.  

Leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Camilla Schutz, er godt fornøyd med å få med en ny partner på laget. 

– Vi er fremdeles i starten med eFotball-satsningen vår. Sammen med våre partnere BOB og Altibox har vi til nå gjort mye spennende ovenfor den yngre målgruppen som er glad i FIFA. Det at Fjordkraft nå kommer til eFotball-familien vår gir enda flere muligheter for å skape et innhold og aktivitet. Vi ser frem til å få Fjordkraft på laget også på eFotball, sier Schutz. 

Fjordkraft blir Branns andre lokale partner på dette området, fra før er også BOB med på laget.

Annonse fra Obos-ligaen: