Praktisk info kampdag

Vil du gjøre dagen magisk, tar du turen til Stadion på kampdag.

Annonse:
 
Portene åpner én time før kampstart

Inngangene åpner en time før kampstart. Vi anbefaler deg å være ute i god tid, slik at du slipper å høre at kampen starter mens du står i køen utenfor.

Fanzone åpner to timer før kampstart

Bli med i fanzone før kamp. Her selges det pizza, supporterutstyr og kioskvarer i tillegg til mye aktiviteter spesielt for de minste. 

Billettboden åpner to timer før kampstart

Billettboden åpner to timer før kampstart. Erfaringsmessig er det mest kø i timen før kamp, så vi anbefaler deg å være ute i god tid.

Kjøpe billett

Du kan enkelt og raskt kjøpe billetter via billettsidene våre hos TicketCo helt frem til kampstart. Billettene sendes direkte til din e-post og smarttelefon. Du kjøper billett digitalt her. Garantert den raskeste, enkleste og billigste måten å sikre seg billetter på. 

Reservasjoner

Reserverte billetter må hentes senest en time før kampstart. Alle reservasjoner som ikke er hentet innen da blir fristilt og solgt. Billetter hentes i billettluken på kampdag, som åpner to timer før kamp.

Komme seg til kamp

Brann har ikke tilrettelagt parkering for besøkende på kampdag. Kommer du med bil må du finne en egnet parkeringsplass borte fra Stadionområdet, eller ta Bybanen som stopper rett ved Stadion

Kiosk

Kioskene på Stadion tilbyr, drikke, snacks, kaffe og pølser på kampdag.

Pub

Fotballpuben i Frydenbø-tribunen åpner to eller tre timer før kampstart. Den er åpen for alle som skal på Stadion før kamp. Sjekk ut puben sin Facebook-side for åpningstider til de forskjellige kampene. 

Det er også pub i Sparebanken Vest-tribunen, den åpner èn time før kampstart. 

Brannbutikken

Brannbutikken åpner tre timer før kampstart. Her finner du alltid gode tilbud og supportereffekter.

Annonse fra Eliteserien: