Transport til Stadion og parkering

Vi har laget en guide til deg som har tenkt å avlegge Stadion et besøk.

Annonse:

BETALT PARKERING: På denne parkeringsplassen utenfor Sparebanken Vest-tribunen er det innført betalingsløsning. På kampdag gjelder andre regler, da er det kun besøkende med egen tillatelse som kan parkere her.

Brann Stadion er lokalisert i søndre bydel, cirka tre kilometer sør for sentrum og 20-25 minutters kjøring fra Bergen lufthavn, Flesland. Dersom du tar flybussen fra Flesland mot sentrum er det best å gå av i Fjøsangerveien/Minde Allé. Derfra er det cirka ti minutters gange til Stadion.

En rekke busser fra sentrum stopper i gangavstand fra arenaen. Bybanen har også stopp like ved Stadion.

Se rutekartet til Skyss her:

Parkering:

Fra november 2015 ble det satt i drift parkeringsautomater utenfor Sparebanken Vest-tribunen (nord). Det innebærer at biler som ikke har betalt for parkering her vil kunne bli bøtelagt. Avgiftsparkeringen gjelder kun på denne parkeringsplassen og betales på automaten som står inntil husveggen. Pris pr time er 20 kroner, og parkering i inntil 14 timer sammenhengende har en makspris 150 kroner.

For Brannbutikken er det oppført et visst antall parkeringsplasser for kunder rett utenfor butikken. Her er det tillatt å parkere i oppmerket felt i inntil én time.

Foran markedsavdelingen (til venstre for inngang 7x) kan personer som skal i kundebesøk få midlertidig parkeringstillatelse av sin kontaktperson i Brann for hvert enkelt møte.

Utenfor Fjordkraft-tribunen (sør) er det ikke tillatt å parkere uten spesiell tillatelse. Uvedkommende vil bli bøtelagt.

Leietakere på Stadion har mottatt egen informasjon om hvordan de skal forholde seg til de parkeringsreglene. Det er blant annet for å ivareta disse, samt ansatte i Brann og kurs/konferansedeltakere at parkeringsplassene er blitt regulert på denne måten.

Dersom privatpersoner eller næringsdrivende ønsker å leie fast parkeringsplass utenfor Sparebanken Vest-tribunen kan Vestpark kontaktes på [email protected] med tanke på en avtale.

De fleste gatene rundt Stadion har soneparkering innført av Bergen kommune.

GPS kordinater: 60.366935, 5.357577

Annonse fra Eliteserien: