Transport til Stadion og parkering

Vi har laget en guide til deg som har tenkt å avlegge Stadion et besøk.

Annonse:

BETALT PARKERING: På denne parkeringsplassen utenfor Sparebanken Vest-tribunen er det innført betalingsløsning. På kampdag gjelder andre regler, da er det kun besøkende med egen tillatelse som kan parkere her.

Brann Stadion er lokalisert i søndre bydel, cirka tre kilometer sør for sentrum og 20-25 minutters kjøring fra Bergen lufthavn, Flesland. Dersom du tar flybussen fra Flesland mot sentrum er det best å gå av i Fjøsangerveien/Minde Allé. Derfra er det cirka ti minutters gange til Stadion.

En rekke busser fra sentrum stopper i gangavstand fra arenaen. Bybanen har også stopp like ved Stadion. Les mer på Skyss sine sider. 

Parkering:

Fra 2022 ble det satt i drift et parkeringskamera utenfor Sparebanken Vest-tribunen (nord). Det innebærer at alle biler som parkerer her må betale. Pris pr time er 20 kroner, og parkering i inntil 14 timer sammenhengende har en makspris 150 kroner. Betaling gjøres enten via appen EasyPark, på automaten inntil veggen på SPV-tribunen eller ved faktura i posten (NB: Ved faktura tilkommer et fakturagebyr). 

For Brannbutikken er det oppført et visst antall parkeringsplasser for kunder rett utenfor butikken. Her er det tillatt å parkere i oppmerket felt i inntil én time.

Foran markedsavdelingen (til venstre for inngang 7x) kan personer som skal i kundebesøk få midlertidig parkeringstillatelse av sin kontaktperson i Brann for hvert enkelt møte.

Utenfor Fjordkraft-tribunen (sør) er det ikke tillatt å parkere uten spesiell tillatelse. Uvedkommende vil bli bøtelagt.

Leietakere på Stadion har mottatt egen informasjon om hvordan de skal forholde seg til de parkeringsreglene. Det er blant annet for å ivareta disse, samt ansatte i Brann og kurs/konferansedeltakere at parkeringsplassene er blitt regulert på denne måten.

Dersom privatpersoner eller næringsdrivende ønsker å leie fast parkeringsplass utenfor Sparebanken Vest-tribunen kan Vestpark kontaktes på [email protected] med tanke på en avtale.

De fleste gatene rundt Stadion har soneparkering innført av Bergen kommune.

GPS kordinater: 60.366935, 5.357577

 

Annonse fra Obos-ligaen: