Vega: - Håper på Godset-kampen

Deyver Vega er tilbake etter skaden. Han håper å få sjansen allerede mot Strømsgodset 2. påskedag.

Annonse:

Brann-vingen slet med en såkalt hamstring-skade da sesongen skulle åpne borte mot Ranheim 10. mars og var heller ikke tilgjengelig da Eliteserien omsider startet hjemme mot Bodø/Glimt uken etter.

Men etter fornuftig opptrening og en god treningsuke var han tilbake og spilte 45 minutter da Sandnes Ulf var sparringpartner på Stemmemyren fredag ettermiddag. Etterpå var han glad.

- Ja, fysisk sett er jeg helt frisk. Nå ønsker jeg meg en skikkelig god treningsuke inn mot Strømsgodset-kampen, forteller costarikaneren til Brann.no.

- 30 finaler i en sesong

Han var kanskje Branns aller beste spiller i fjor høst, og ønsker snarest å melde seg på i kampen om en plass på laget.

- Nå forbereder jeg meg både mentalt og fysisk til en lang sesong. Det er 30 kamper i løpet av året, på en måte 30 finaler, og det kommer til å bli harde kamper. Men jeg har virkelig troen på at dette kommer til å bli en fin sesong, mener Vega.

Fredags treningskamp markerte også et etterlengtet comeback i kamp for Daniel Braaten som har vært ute grunnet ankeltrøbbel siden midt i fjorårssesongen. Han spilte 45 minutter som avtalt.

Med både Braaten og Vega tilbake - og en Ludcinio Marengo som scoret et praktmål mot Sandnes Ulf, begynner Brann å få mange gode vinger i troppen. Og vi har ikke glemt at det var Gilbert Koomson og Gilli Rolantsson som spilte serieåpningen.

Marengo glad for scoringen

En annen Brann-spiller som var fornøyd etter kampen var selvsagt Ludcinio Marengo. Han fikset en klassescoring i 1. omgang da han curlet ballen opp i vinkelen til 1-0.

- Ja, jeg er fornøyd med den, gliser hollenderen.

- Jeg er alltid glad for å score. Det var et fint mål. Jeg har faktisk laget noen sånne før også. Jeg vet at jeg har et godt skudd når jeg trekker inn fra venstre og avslutter, påpeker han.

Saken fortsetter under bildet av Ludcinio Marengo

Marengo var ikke på banen i serieåpningen. Desto viktigere var fredagens gjennomkjøring.

- Jeg ville gjerne vært med i serieåpningen, så i dag var en mulighet til å vise meg litt frem. Jeg tror jeg klarte det, smiler vingen.

Branns neste kamp er som nevnt borte mot Strømsgodset 2. april. Deretter er det ny kamp på Stadion, mot Kristiansund, søndag 8. april klokken 18.00.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: