LAN: - Vi er i posisjon

Trener Lars Ane Nilsen mener at laget ligger godt an før høstsesongen starter mot Stabæk på mandag.

Etter en hektisk periode hvor Brann-laget spilte syv kamper i mai og den åttende mot Odd den 4. juni, fikk både spillere og trenere en velfortjent pause da det var tid for landslagsfotball. 

- Det har vært et veldig tøft program med tre kamper i uken, så det var veldig greit å få et avbrekk. Nå ser det ut til at vi er tilbake og er i bra slag, sier trener Lars Arne Nilsen til Brann.no

Spillerne var i veldig godt humør da de samles til ukens første trening på tirsdag:

- Ja, det er veldig god stemning. Folk er friske og raske. Vi merker at det nærmer seg kamp igjen og at det er kjekt å komme tilbake.

- Vi gleder oss til mandag og til å spille kamp igjen, sier Lars Arne.

- Vi er i god posisjon

Brann-laget er ubeseiret på hjemmebane, står med 22 poeng og ligger på 3. plass på tabellen. Det er kun tre poeng bak serieleder Rosenborg. Men Brann har bedre målforskjell.

I motsetning til i fjor, så henger Brann med i cupen og skal i tillegg spille kvalifisering for Europaliga. Selv om man skal ta en kamp av gangen, må man også se lenger frem: 

- Vi er i posisjon i alle turneringer, så vi må prøve å ha flere tanker i hodet samtidig. Men den neste kampen vil alltid være den viktigste, sånn er det bare, sier han.

Stabæk er et angrepslag

Eliteseriens toppscorer akkurat nå er Ohi Omoijuanfo med sine ni mål. Men også midtbanespiller Tonny Brochmann er farlig med sine seks mål:

- Det er et av lagene som har overrasket i år, med masse gode enkeltspillere. De er vanskelige å håndtere, men har sine svake sider også som vi må angripe dem på, sier Brann-treneren

Tross gode offensive takter hos Stabæk, så har Brann en klar fordel på mandag:

- Vi spiller på hjemmebane og skal spille vårt eget spille. Det blir en tøff fight naturligvis, avslutter Lars Arne Nilsen.

Med full støtte fra tribunen kan det gå mot ny hjemmeseier. Brann - Stabæk har avspark klokken 19.00 på mandag. 

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: