Vito: - Jeg gleder meg

Vito Wormgoor og resten av spillerne er tilbake fra ferie og gleder seg til mandagens kamp mot Stabæk.

Annonse:

På grunn av landslagspausen har spillerne hatt en uke fri. Flere har benyttet anledningen til å dra hjem til eget hjemsted, deriblant Vito Wormgoor som har vært en tur hjemme i Nederland.

De siste kampene før pausen spilte Vito med smerter i ankelen. 

- Jeg trengte en pause også på grunn av ankelen, som nå er mye bedre. Jeg føler meg bra nå, sier Vito til Brann.no etter torsdagens trening inne på Stadion.

- Det var godt å få ladet batteriene, selv om det var en litt kort ferieuke. Vi fotballspillere elsker jo å spille kamper, men kroppen trengte nok litt hvile, sier han videre.

Fornøyd med sesongen så langt

Brann har kommet seg gjennom den hektiske starten på sesongen på en god måte og ligger nå på 3. plass på tabellen og er videre i cupen. Til sommeren skal det også spilles Europacup-kvalifisering.

- Hvis vi i januar hadde sett hvor vi er nå så kan vi si oss fornøyd, selv om vi har sluppet inn for mange mål mot slutten av noen av kampene. Dette er noe vi snakker om i gruppen.

- Vi vet nå at vi går for seier i hver kamp. Det er en god balanse i laget, sier kapteinen.

Trekningen til kampene i Europakvalifiseringen er bare timer før hjemmekampen mot Stabæk. Dette blir ikke et distraherende moment, tror den spillende midtstopperen:

- Det blir spennende, men ikke et problem. Vi skal gjøre jobben vår, sier han.

Stabæk sterkere enn i fjor

Med toppscorer Ohi på laget har Stabæk gjort det skarp i årets sesong og ligger på en fin 6. plass med 18. poeng. Vito er ikke spesielt redd for Stabæks storscorer:

- Han er en god, smart og stor målscorer. Det blir tøft, men jeg spiller med Bismar, så jeg er ikke bekymret. Forsvaret starter helt fremme, vi forsvarer oss med hele laget denne sesongen, sier han.

Med den gode statistikken på hjemmebane har laget ennå ikke tapt på eget gress:

- Vi må være fokusert og jobbe hardt. Vi tenker at vi skal vinne og at alt er mulig. Jeg gleder meg til resten av sesongen, jeg tror vi kan gjøre det bra, avslutter han.

Med full støtte fra den 12. mann på tribunen kan det bli ny hjemmeseier for Vito og resten av Brann-laget også mot Stabæk.

Brann - Stabæk har avspark klokken 19.00 på mandag.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: