Logo liggende på blått.png

Bli med på finalefesten

Onsdag 29. mars blir det finalefest på Stadion når Rosenborg kommer til Bergen for å kjempe om årets første tittel.

Annonse:

Nå kribler det i magen!

Finale i Bergen er ikke hverdagskost, så dette må du få med deg. Har du partoutkort så har du denne kampen inkludert i sesongen 2017.  Har du ikke partoutkort kan du nå sikre deg billetter til tittelkampen.

Lars Arne Nilsen og spillerne skal være klare for å gi alt for å ta årets første tittel. Og de trenger deg på plass på Stadion for å heie dem frem til seier onsdag 29. mars kl 19.00 på Stadion. Kjøp billett til storoppgjøret NÅ

Kjøp billett

Bruk partoutkortet ditt

Har du fornyet partoutkortet ditt fra i fjor så benytter du det samme kortet i år. Benytt denne muligheten og bruk billetten din på onsdag 29. mars kl 19. Det er finale i Bergen og du har billett. Dette blir bra! 

Dette er Unicef Mesterfinalen

I England spilles FA Community Shield helgen før seriestart hvor vinner av serien møter vinner av cupen. Har et lag tatt The Double så møter de det laget som kom på sølvplass i serien. Slik blir det også med Unicef Mesterfinalen.

I 2016 tok Rosenborg seriegullet og avsluttet året cupgull på Ullevaal. Nå kommer trønderne til Bergen og Brann for kjempe om årets første tittel før Eliteserien sparkes i gang. 

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: