Partoutkort_2017_matten.jpg

Du får finaleplass med partoutkort

Med partoutkort er du allerede sikret plass når årets første tittel deles ut i Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg onsdag 29. mars.

Annonse:

Forhåndssalget til storoppgjøret på Stadion er derfor godt i gang. Med 5000 solgte partoutkort til sesongen 2017 brygger det opp til folkefest i Bergen bare dager før seriestarten.

Det er viktig for oss å gi noe tilbake når vi har muligheten til det

— Camilla Schutz, kommersiell leder i Brann

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, gleder seg over den økende interessen:

- Partoutkort-innehaverne er selve kjernen i publikummet vårt, og det er viktig for oss å gi noe tilbake når vi får muligheten til det. Derfor inkluderer vi nå Mesterfinalen i partoutkortet og håper alle stiller til kamp 29. mars, sier Camilla.

Partoutkort ble akkurat litt bedre

Finale i Bergen er ikke hverdagskost, så dette må du få med deg. Forhåndssalget er i gang allerede ved at kampen inkluderes i partoutkortet. 

Finn ditt faste sete for sesongen og til finalen nå.

Enkeltbilletter til kampen vil også være tilgjengelig i god tid før kampstart.

Fakta

  • Dette er Unicef Mesterfinalen:

  • Sted: Stadion

  • Tid: Onsdag 29. mars klokken 19.00

  • Motstander: Rosenborg

I England spilles FA Community Shield helgen før seriestart hvor vinner av serien møter vinner av cupen. Har et lag tatt The Double så møter de det laget som kom på sølvplass i serien. Slik blir det også med Unicef Mesterfinalen.

I 2016 tok Rosenborg seriegullet og avsluttet året cupgull på Ullevaal. Nå kommer trønderne til Bergen og Brann for kjempe om årets første tittel før Eliteserien sparkes i gang. 

Lars Arne Nilsen og spillerne skal være klare for å gi alt for å ta årets første tittel. Og de trenger deg på plass på Stadion for å heie dem frem til seier. 

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: