Hverdagsløft

Vi har som mål at alle ansatte bryr seg, løfter blikket og viser respekt og omsorg for både hverandre og folk vi møter.

Annonse:

Daglig gjør vi små og store aktiviteter slik at flere skal få en lysere hverdag. Ingen langsiktig plan, bare noe fint som skjer her og nå.

Det kan være å innfri enkelthenvendelser, en oppmuntring til noen vi tenker trenger det, utdeling av billetter til lag og organisasjoner eller bidrag til basarer og arrangementer til gode formål.

Aktivitetskortet gir adgang til kamp gratis

Aktivitetskortet er et samarbeid med Bergen kommune og inneholder attraktive tilbud for byens befolkning, og kortet skal også være en inngang for byens vanskeligstilte. Alle personer som har fått dette kortet av Bergen kommune kan ta med en kompis og se kamper på Brann Stadion helt gratis.

Vi ønsker at flere barn og unge skal bli kjent med oss og kjenne stemningen på Stadion. Brann er stolt delaktør i dette prosjektet og ser frem til å se flere på Stadion.

Barn med Aktivitetskort kan få gratis billett til alle våre hjemmekamper, med forbehold om ledige plasser.

Eier av kortet kan ta med en venn eller voksen. Billettene kan hentes løses ut i billettboden ved inngang 9 på kampdag. Begrenset antall plasser i løpet av sesongen. Ta kontakt på e-post [email protected] for å bestille billetter. Husk å ta med aktivitetskortet når du henter ut billettene.  

For mer info om kortet sjekk hjemmesiden til Bergen kommune

Gratisbilletter til gode formål

Gjennom en sesong gir vi bort en del billetter til gode formål, noe vi er svært stolte av.

Vi oppfordrer alle til å synge med: Se tekster på sanger og heiarop som supporterne ofte drar i gang ved å trykke her. Øv gjerne på Nystemten før dere kommer og kos dere med god tribunekultur.

Annonse fra Obos-ligaen: