Hverdagsløft: Kasper Skaanes og Jonas Grønner besøker teatergruppe.

Hverdagsløft

Vi har som mål at alle ansatte bryr seg, løfter blikket og viser respekt og omsorg for både hverandre og folk vi møter.

Annonse:

Daglig gjør vi små og store aktiviteter slik at flere skal få en lysere hverdag. Ingen langsiktig plan, bare noe fint som skjer her og nå.

Det kan være å innfri enkelthenvendelser, en oppmuntring til noen vi tenker trenger det, utdeling av billetter til lag og organisasjoner eller bidrag til basarer og arrangementer til gode formål.

Barneklinikken og Energisenteret 

Sykehusbesøk: I flere tiår har Brann hatt et tett og godt samarbeid med Haukeland Universitetssykehus og Barneklinikken. Brann-spillere besøker regelmessig barn og unge på sykehuset og kan dukke opp både på venteværelse til dagpasienter, mingle i Leketerapien eller komme innom pasienter som er innlagt.

Vi ønsker å gi barn og deres familie et positivt avbrekk i en tid som kan være tøff for alle.

Gratis Partoutkort: Leketerapien på Haukeland har alltid fire partoutkort som de organiserer og deler ut til de som ønsker det.

Invitasjon til VIP-losje og kamp: Andre ganger kan det være fint å ha mulighet til å være inne, slik at sårbare pasienter også kan få muligheten til å se kamp fra VIP-losje. Hver kamp har vi en losje dedikert til Haukeland.

Hit inviterer vi familier, venner og klassekamerater av pasienter som ønsker en kampopplevelse. Vi liker å invitere barn som trenger en oppmuntring til Stadion i forbindelse med våre kamper og møter dem også i pausen, med spillere som er utenfor tropp.

Spillerne våre har flere ganger gitt deler av sin botkasse til Haukeland og Energisenteret. Dette er noe spillerne selv organiserer. De har varme hjerter for Barneklinikken og bidrar så godt de kan.

Aktivitetskortet gir adgang

Aktivitetskortet er et samarbeid med Bergen kommune og inneholder attraktive tilbud for byens befolkning, og kortet skal også være en inngang for byens vanskeligstilte. Alle personer som har fått dette kortet av Bergen kommune kan ta med en kompis og se kamper på Brann Stadion helt gratis.

Vi ønsker at flere barn og unge skal bli kjent med oss og kjenne stemningen på Stadion. Brann er stolt delaktør i dette prosjektet og gleder oss til å se flere på Stadion. 

Barn med Aktivitetskort kan få gratis billett til alle våre hjemmekamper med unntak av 16. mai.

Eier av kortet kan ta med en venn eller voksen. Billettene kan hentes ut i resepsjonene på Stadion som er åpen alle hverdager i tiden 12-15, torsdager 12-18.. Eventuelt kan de løses ut i billettboden ved inngang 9 på kampdag. Begrenset antall plasser i løpet av sesongen.

Gratisbilletter til gode formål

Gjennom en sesong gir vi bort en del billetter til gode formål, noe vi er svært stolte av. 

Hvem får gratisbilletter?

Vi gir gratisbilletter til personer som har et sterkt ønsker om å se Brann fra tribunen, men som av ulike årsaker ikke kan prioritere denne kostnaden. Det er svært mange som etterspør gratisbilletter, og vi har dessverre ikke mulighet til å dele ut ubegrenset og må prioritere.

Vi fordeler billetter litt etter kamptidspunkt og prioriterer ulike målgrupper med tanke på dette:

Kampstart kl. 18.00: Barn og barnefamilier
Kampstart kl. 19.00: Ungdom
Kampstart kl. 20.00: Voksne

Ønsker Brann at de som får billetter skal gjøre noe?

Mottaker skal først og fremst kose seg og bidra til den gode stemningen på tribunene. Husk varme klær, det kan fort bli kaldt på tribunene. Vi setter stor pris på at billettene faktisk benyttes med tanke på den høye etterspørselen. Alltid kjekt med fine bilder og om ønskelig legg ut i sosiale medier

#brannbryrseg

Vi oppfordrer alle til å synge med: Se tekster på sanger og heiarop som supporterne ofte drar i gang ved å trykke her. Øv gjerne på Nystemten før dere kommer og kos dere med god tribunekultur.

Jeg ønsker å søke om gratisbilletter. Hva gjør jeg?

Vær ute i god tid og send en mail til [email protected]. Skriv hvorfor dere ønsker å komme, når det kan passe, og hvor mange dere er.

Vi har fått billetter. Hvor henter vi disse?

De kan hentes i resepsjonen på Stadion alle hverdager mellom 12.00 og 15.00, torsdager 12.00-18.00, eventuelt på kampdag i billettluken inntil én time før kampstart. Uavhentede billetter selges om det er behov for det.

Lotterigevinster til gode formål

Vi har som tradisjon å sponse lotterier med premier i form av billetter og eller Brann-effekter. 

Hvem får lotterigevinster? 

Vi gir lotterigevinster til ulike lag og organisasjoner som tjener et godt formål og som på ingen måte er uetiske med tanke på våre verdier.

Ønsker Brann at de som får lotterigevinster skal gjøre noe?

Det er alltid kjekt med fine bilder og om ønskelig legg ut i sosiale medier med tagging #brannbryrseg eller lignende.

Jeg ønsker å søke om lotterigevinst. Hva gjør jeg?

Vær ute i god tid og send en mail til [email protected]. Skriv kort hvem som står bak lotteriet, hva som er formålet og hvorfor dere ønsker å ha Brann som sponsor.

Vi har fått lotterigevinst. Hvor henter vi den?

De kan hentes i resepsjonen på Stadion alle hverdager mellom 12.00 og15.00, torsdager 12.00-18.00. Vi har dessverre ikke mulighet til å sende gevinster i posten.

Annonse fra Eliteserien: