Kjøp nå og bytt plass senere

Ønsker du å sitte et annet sted på Stadion har du selvsagt anledning til å bytte plass. 

Annonse:

Dersom du har funnet et ledig sete som du ønsker å bytte til så kan du sikre deg denne plassen selv. Da kjøper du denne plassen i billettsystemet. Du trenger altså ikke å fornye ditt eksisterende partoutkort og beholder selvsagt din ansiennitet så lenge du kjøper ny plass på samme bruker.

Finn ledig plass her

Dersom det ikke er noen ledige seter der du ønsker å sitte, må du først fornye kortet ditt og deretter melde inn ønske om bytte av plass til [email protected]

I løpet av januar, når ikke-fornyede plasser fristilles, vil vi ta kontakt med alle som har meldt inn ønske om bytte av plass i den rekkefølgen vi har mottatt forespørslene. Bytte av plass skjer på Stadion, og du får anledning til å prøvesitte ledige alternativer før du bestemmer deg. Ellers hjelper vi alle som vil bytte plass fort

Bytte på Brannallmenningen

Mange avtaler på Brannallmenningen har en regulering som gir partoutkortinnehaver mulighet til å fornye for neste sesong helt frem til 31. januar. Bytte av plass på denne tribunen skjer derfor først i midten av februar. 

Du melder selvfølgelig inn ønskene dine allerede nå. 

Bytte mellom tribuner

Det er helt uproblematisk å bytte plass mellom tribuner. Når du har prøvesittet et bedre sete og bestemmer deg for dette, betaler du enten mellomlegg (ved bytte til dyrere priskategori) eller får refundert for mye innbetalt (ved bytte til rimeligere priskategori). Dette skjer samtidig som du bytter plass.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: