Brann Idrettsmedisinsk Avdeling

Dette er et senter for behandling av sykdom og skader hos spillere på Branns A-lag. Vi tar også imot andre idrettsutøvere og pasienter.

Annonse:

HER ER VI: Idrettsmedisinsk avdeling holder til på Brann Stadion, i BOB-tribunen til venstre for Brannbutikken.

Klinikken åpnet i januar 2016.

Kontakt oss:

  • Åpningstider: Man-fre fra 08.30-15.30

  • Tlf: 53 00 68 00

  • Telefonen besvares mandag til fredag fra klokken klokken 09.00 til 11.00 og fra klokken 13.00 til 14.30.

  • Epost:

  • [email protected]

På den idrettsmedisinske avdelingen blir all rehabilitering, medisinske- og fysiske tester utført av høyt kompetent helsepersonell og med utstyr som ingen annen klubb i Norge kan vise maken til.

Siden avdelingen har kapasitet til å behandle langt flere mennesker enn Branns egen spillerstall har det vært et ønske fra klubben om å kunne tilby tjenestene til andre toppidrettsutøvere, mosjonister og vanlige mennesker med sykdommer og tilstander som krever trening, testing og fysikalsk rehabilitering.

Bred kompetanse

Idrettsmedisinsk avdeling tilbyr:

  • Allmennlege
  • Idrettslege
  • Fysikalsk behandling
  • Fysisk testing
  • Rehabilitering

Planen er å jobbe tverrfaglig for å gi idrettsutøvere, mosjonister og pasienter en bedre og mer helhetlig behandling.

Allmennlegene her fungerer på lik linje med enhver fastlege, men i tillegg vil de også tilby medisinske helsesjekker, off-shore og andre attester, samarbeid med fysioterapeut og massør og mulighet for fysiske tester og trening.

På denne måten kan vi iverksette en mye mer aktiv behandling av blant annet hjerte- og karsykdom, muskel- og skjelettlidelser, revmatisme, kreft, overvekt, psykiske lidelser og osteoporose.

Kanskje vi kan redusere bruken av medisiner dersom vi ser at effekten av annen type behandling er tilfredsstillende. Uansett vil vi i større grad kunne møte helsemyndighetenes ønske om å benytte fysisk aktivitet som behandling av sykdom.

Ikke bare for Brann

Toppidrettsutøvere og mosjonister vil også kunne nyte godt av vår kunnskap og erfaring innenfor skadebehandling og rehabilitering etter skade samt få måle sin yteevne og styrke med det samme utstyret som vi bruker på Brann-spillerne.

Man vil få tilgang til alle disse tjenestene ved å tegne medlemskap i idrettsmedisinsk avdeling. Dette medlemskapet medfører at du får gratis tilgang til allmennlege, fysioterapeut, massør, testing, laboratorium og trening.

Tilbudet denne klinikken gir er enestående i Norge og vi er derfor svært glad for å få være en del av et konsept som virkelig kan være til nytte for idrettsutøvere og pasienter.

idrettsmedisinsk avdeling.jpg

Annonse fra Eliteserien: