Tirsdagsgjengen

I årsskiftet 1973/1974 tok tidligere Brann spillere initiativet til å opprette old boys fotball i Hordaland Fotballkrets. Brann stilte selvsagt lag og treningene ble hver tirsdag, dermed navnet Tirsdagsgjengen.

Annonse:

I dag består Tirsdagsgjengen av tidligere spillere, ledere, trenere og andre som er medlem og som har tilknytning til klubben. Nye medlemmer kan bli tatt inn hvert år.

I dag organiserer gruppen old boys fotball i SK Brann og stiller med lag i 40 – 50 – og 60 årsklassene. Gruppen representerer også Brann i ulike cuper og arrangementer. Hovedoppgaven for gruppen har vært og er å organisere og gjennomføre mye av vaktholdet på Branns hjemmekamper, både herrer og damer. Tidligere A - lags spillere, landslagsspillere, seriemestre og cupmestre sees ofte i sine gule vaktantrekk på kampene. Dermed er Tirsdagsgjengen en viktig kulturbærer i SK Branns historie.

Tirsdagsgjengen deltar i sosialt arbeid, er med på dugnad, holder sosiale samlinger flere ganger i året og arrangerer fotballturer til utlandet.

Gruppen har et meget godt samarbeid med klubbens administrasjon, ledere og andre grupperinger.

Tirsdagsgjengen styre har jevnlige møter, hvor gruppens mange aktiviteter blir diskutert.

Styret 2024/2025: Leder, Helge Karlsen, [email protected], tlf.90661885, nestleder, Ingvar Dalhaug, [email protected], tlf. 97724066. Kjell Rune Pedersen, Trygve Larsen, Ole-Fredrik Lynum, Svein Hopsdal og Jan Rognaldsen.

Annonse fra Eliteserien: