William (16) og Lars (16) har skrevet proffkontrakt

16-åringene William Kvale (t.v.) og Lars Remmem (t.h.) skrev i forrige uke proffkontrakter med Brann som gjelder ut juli 2025.

Annonse:

– Det er veldig stort, og en fin oppmerksomhet og bekreftelse på at det man har gjort til nå er bra, sier Kvale. 

– Det er veldig gøy, og gir følelsen av at man blir satset på, sier Remmem. 

Kontraktene ble signert like før helgen. Venstreback Kvale kom til Brann fra moderklubben Minde i 2019, og går gradene i Brann-Akademiet. Midtbanespiller Remmem kom til Brann i 2020 fra sin moderklubb Baune. Tidligere i august var begge med G16-landslaget på samling, og begge tar utdanning på NTG på Stadion. 

Begge to er strålende fornøyd med å ha fått proffkontrakt: 

– Det er en stor motivasjon til å jobbe hardt for å utvikle seg videre, sier de samstemt. 

I Brann har de hatt forskjellige trenere, blant annet nåværende toppspillerutvikler Hassan El Fakiri. Han sier følgende om de to ungguttene: 

– Lars har bra mentalitet og jobber hardt. Han er aktiv i spillet sitt og plukker en del målpoeng. William har god treningsmentalitet, og en evne til å jobbe hardt og ikke gi seg. Han er også god med begge bena, sier El Fakiri. 

Begge to spiller fast med G16-laget til Brann i den nasjonale serien, og trener samtidig mye med Brann 2. 

– Lars og William har hatt en fin utvikling, og begge er jevnlig med på aldersbestemte landslag. Det blir spennende å følge deres utvikling videre, og vi er godt fornøyd med at de nå har skrevet proffkontrakter, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

I Brann-Akademiet har disse spillerne nå proffkontrakter (moderklubb i parantes): Mikal Berg Kvinge (Trane/Sædalen), Brian Jahren (Askøy FK), Martin Børsheim (FK Fyllingsdalen), Aron Jönsson (FK Fyllingsdalen), Markus Haaland (Sædalen), Marius Trengereid (Fana), Marcus Fandino (Sotra SK), Elias Myrlid (Os), Rasmus Holten (Fana/Smørås), Jonas Torsvik (Loddefjord), Jakob Tveit (Sædalen).

Annonse fra Eliteserien: