Widerøe bistår supporterne

Widerøe hjelper våre supportere med å booke om billetter til Tromsø-kampen kostnadsfritt.

Tromsø-Brann ble flyttet fra søndag 30. september til mandag 1. oktober grunnet Rosenborg og Sarpsborg 08 sin deltakelse i Europa League. Mange supportere ble frustrerte over kampendring på så kort varsel, spesielt på en kamp som er så langt borte.

I tillegg blir mandagskamp et hinder for mange med jobb og andre forpliktelser.

Nå har flyselskapet Widerøe tilbudt seg å booke om billettene til Brann-supporterne helt vederlagsfritt.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, er svært fornøyd:

- Det er svært gledelig at Widerøe bistår våre supportere med flybillettene. Det så ut til å bli en vanskelig situasjon for mange, men nå håper vi at det ordner seg.

- Vi har jobbet med en løsning siden kampendringen ble kjent, så vi er veldig glade Widerøe kan gjøre dette for våre supportere, sier hun.

Dette må du gjøre

Informasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli, er glad for å kunne hjelpe supporterne. Hun forteller også at de senker billettprisene for flyene man kan ta til kampen for dem som ikke har bestilt.

- Det viktigste er at supporterne får være med å støtte laget sitt. Det er ikke alltid vi har mulighet til å hjelpe på denne måten, men denne gangen kan vi det, sier hun til Brann.no.

Flyvningene til Tromsø er opereres av Widerøes nye jetfly, som flyr direkte fra Bergen til Tromsø to ganger daglig. 

Dersom man har bestilt billett gjennom Widerøe kan man altså endre sin flybillett helt uten kostnad. For å booke om kan supportere kontakte Widerøe gjennom chaten som ligger til høyre på deres hjemmeside, eller komme direkte inn på chaten her.

Tilbudet gjelder for alle som skal fly med Widerøe, selv om man har booket gjennom andre reisebyråer. 

Annonse fra Eliteserien: