Vito: - Vi må lete etter forklaringer

Vito Wormgoor har ikke svaret på hvorfor Brann er gode i 16 kamper og meget svake i to oppgjør mot Molde.

Annonse:

Men Brann-kapteinen mener det er viktig å finne forklaringer på hvorfor Brann har kollapset i to kamper mot de blå fra Romsdal mens ingen andre lag i Eliteserien har maktet å frarøve Brann poeng så langt i Eliteserien 2018.

Det smalt 0-4 hjemme, og bare en drøy måned senere 1-5 i Molde.

Wormgoor hadde ikke svarene umiddelbart etter kampen søndag:

- Vi manglet kanskje litt spirit i gjengen. Men det var ikke sånn at vi ikke ville, det ble bare veldig vanskelig når de får 1-0 så tidlig i kampen.

- Så blir det værre når vi mistet ballen på midtbanen med så mange spillere på feil side, og de klarer å kjøre over oss. De er nesten litt juniorfeil som man ikke skal gjøre på dette nivået, mener Brann-kapteinen.

Analysere - så se fremover

- Vi må definitivt sette oss ned og finne ut hva som gikk galt. Vi må analysere, for det Molde lyktes med mot oss skal faktisk ikke skje. Vi må finne ut hvorfor vi gjør så mange feil, og kanskje også diskutere om vi hadde nok «passion» i dette oppgjøret, mener hollenderen.

- Var det noe som tydet på at vi skulle gå på en ny smell mot Molde?

- Nei, på ingen måte. Vi var klare da vi kom ut av garderoben, vi følte oss bra. Jeg er faktisk litt forvirret, for det endte jo faktisk 5-1 til Molde, sukker Wormgoor.

Når kampen er analysert og diskutert, slik Vito Wormgoor signaliserer, så mener han laget igjen kan fokusere på neste kamp. Brann er tross alt serieleder etter 18 spilte kamper.

Og søndag venter Sarpsborg 08 på Stadion.

- Jeg er trygg på at vi skal klare å levere en god match igjen på søndag, garanterer han.

Kjøp billetter 

Annonse fra Obos-ligaen: