Viser Glimt-kampen på storskjerm i by’n

Bortefest hjemme! Se Bodø/Glimt - Brann på storskjerm på Tollbodallmenningen.

Annonse:

Fotballfeber har stor suksess med visning av VM-kamper fra Russland nesten hver eneste dag. Nå har Brann inngått et samarbeid som gjør det mulig for klubbens supportere å samles samme sted for å se bortekampen mot Glimt.

Under Bodø/Glimt - Brann søndag klokken 18.00 satser vi på masse folk og kjempetrøkk, ja langt mer trøkk enn hjemmelaget Glimt klarer å skape på sin egen arena.

Plass til 4000 supportere

Brann-fansen har vært helt fantastisk på bortebane i år, men vi vet av erfaring at turen til Bodø er både lang og kostbar. Vi håper selvsagt på et fullt bortefelt på Aspmyra, men alle som blir hjemme oppfordres til å komme å se kampen på storskjerm i by’n.

Fotballfeber opplyser at de har plass til 4000 tilskuere på Tollbodallmenningen.

Det blir familieaktiviteter inne på området, også under kampen. Det er åpen pub og salg av pizza. Vi tilbyr sitteplasser til alle.

Gullbrann har allerede meldt sin ankomst.

Dørene åpner klokken 17.00 med fanzone, Brann-sanger og førstemann til møllen-prinsippet for å få sitteplasser ved bordene. Det er ingen forhåndsbestilling og gratis adgang.

Bodø/Glimt - Brann har avspark klokken 18.00. Dette er siste kamp før Eliteserien tar spillepause frem til den første helgen i august.

Neste hjemmekamp på Stadion er mandag 6. august når Start kommer på besøk.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: