Vil kunne invitere tre ganger så mange supportere på Stadion

Regjeringen åpnet onsdag for inntil 600 deltakere på utendørsarrangement fra 12. oktober.

Annonse:

– Dette er en nyhet vi har ventet på lenge. Vi har en stor Stadion med mange innganger, som gjør at vi kan ivareta alle smittevernsreglene på en god måte. At vi får lov til å ta i mot 600, kontra dagens 200 er veldig bra for oss og vi håper den positive utviklingen fortsetter utover høsten slik at vi kan ta imot enda flere etter hvert, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen. 

Hele årets sesong har det vært lov med maks 200 tilskuere på Stadion. Med oppmykingen fra regjeringen vil det bli mulig med inntil 600 fra 12. oktober, forutsatt godkjenning fra lokale helsemyndigheter. For Brann sin del er det til hjemmekampen mot Stabæk, lørdag 24. oktober. 

– Vi har nesten 5000 som har valgt å beholde partoutkortet sitt i år i håp om å få komme på Stadion, selv om vi bare har fått invitere 200 på kamp. Får vi 600 eller flere på de fem siste hjemmekampene denne sesongen betyr det at alle disse vil få muligheten til å komme på minst en kamp, sier Johannesen. 

På kampen mot Molde førstkommende søndag er det 200 tilskuere som gjelder. Brann vil komme tilbake med mer informasjon i god tid før Stabæk-kampen, som blir den første i år med flere enn 200 tilskuere. 

Vil du ha siste nytt om Brann direkte på mobilen med pushvarsler? Last ned vår nye app! 

Annonse fra Eliteserien: