Vil gjenskape magien fra sist

Lars Arne Nilsen håper FK Haugesund skal få det like vondt som Strømsgodset.

Annonse:

Etter snart to år som Brann-trener begynner Lars Arne Nilsen å få noen kamper bak seg. På Stadion har det gått lang tid mellom hvert tap, og 3-0-seieren over Strømsgodset indikerte at den gode statistikken fort kan gjelde 2017 også.

- Den kampen er kanskje den beste vi har spilt på Stadion siden jeg kom hit. Eller, den er i hvert fall én av de aller beste, sier han.

Det skyldes selvsagt at Brann scoret tre ganger. Men det skyldes også at bortelaget knapt kom til noe som kan beskrives som en målsjanse i løpet av 90 minutter.

Nilsen synes også at bortekampene mot Tromsø og Kristiansund har vært brukbare, spesielt den mot Tromsø. Poengfangsten har likevel vært mager.

- Vi har fått dårlig betalt på bortebane. Der har vi ikke klart å få marginene på vår side, påpeker Nilsen, før han legger til at årets motstandere så langt har møtt Brann med langt mer respekt enn i fjor.

- Ja, det merker vi. Du så det spesielt på Kristiansund. Motstanderne har en helt annen respekt for oss nå, erkjenner han.

Møttes på La Manga

Brann og FK Haugesund har allerede møttes én gang i år. Det endte 1-1 på La Manga forrige måned. Lars Arne Nilsen vet ikke om erfaringen fra den kampen betyr noe mandagskvelden.

- Vi kjenner Haugesund godt nok til å vite hva slags type fotball de spiller. Vi vet jo ikke hvilket lag de kommer med, men de er uansett vanskelige å bryte ned, minner Brann-treneren om.

I fjor ble det 1-0-seier på Stadion og 2-3-tap på bortebane.

Brann kan velge fra en tropp på 22 spillere til mandagens kamp. Laget blir offentliggjort her på Brann.no klokken 16.45 mandag.

Kjøp billetter nå

Annonse fra Eliteserien: