AH9_1843

Viktig informasjon: Slik blir bortebillettsalget mot FC Arouca

Skal du til Portugal for å se Brann mot FC Arouca i Conference League? Da må du lese denne saken nøye, for billettsalget foregår på en litt annen måte enn du kanskje vant til.

Annonse:

Brann vet at mange supportere reiser til Portugal, og skal se kampen mellom FC Arouca og Brann torsdag 10. august klokken 19.00 (20.00 norsk tid). 

Her kommer praktisk informasjon. Les alt nøye, og del det med alle du kjenner som skal nedover. 

Kamparena: 

Kampen spilles på FC Arouca sin hjemmebane, som heter Estádio Municipal Arouca. Den ligger her (lenke til Google Maps).

Avspark er torsdag 10. august klokken 19.00 lokal tid i Portugal. Det er klokken 20.00 i Norge. 

For dem som ikke reiser, men som vil se sendingen fra kampen så er det BA som sender den. For å få sett kampen må man ha ALT+ abonnement. 

Billetter: 

Her er det en litt annen variant enn det pleier å være for kamper i Eliteserien. Derfor er det viktig å lese dette nøye. 

Først, prisen Arouca har satt for bortesupportere er 15 Euro (ca 170 kroner) per billett. Det er samme pris for voksen og barn, og billettene må betales kontant. Prisen var først 25 Euro, men er nå satt ned til 15 Euro. 

Det blir ikke et digitalt billettsalg, og fristen for å fylle ut skjemaet er tirsdag 8. august klokken 13.00. 

Alle som ønsker å kjøpe billetter må registrere seg i dette skjemaet. Der må man legge inn navn på alle som skal på kampen. Så om man er fire personer som reiser sammen, må alle fire sine opplysninger inn. 

Listen vil bli oversendt til FC Arouca, man kjøper sin billett på avtalt punkt utenfor stadion før kamp. Mer informasjon om hvor dette blir kommer i neste uke. Billettene må betales kontant. 

Man kan bli bedt om å vise passet sitt før man entrer stadion, så alle må ha med gyldig pass. 

Eventuelle spørsmål kan enten stilles i kommentarfeltet på sosiale medier, eller sendes til [email protected]

Informasjon fra Bataljonen: 

Mange av Branns supportere som skal nedover flyr til Porto, som ligger rundt én times kjøring fra stadion. Brann Bataljonen vil organisere busser til og fra Porto til kamparenaen. Følg med på Bataljonen sine nettsider for informasjon. Den kommer der så fort alt er klart. 

Annonse fra Eliteserien: