Viktig informasjon om kampen i Praha: Har blitt flyttet til ny arena

Grunnet utfordringer med leggingen av nytt gress på Edene Arena i Praha, er Champions League-kampen til Brann mot Slavia Praha torsdag 25. flyttet til en ny stadion.

Annonse:
  • Foto: Paul S. Amundsen / NTB.

Kampen skulle vært spilt på Slavia Praha sin hjemmebane, Edene Arena. Der har de skiftet gressmatten den siste tiden, og etter planen skulle alt være klart til Champions League-kampen. 

Men et strømbrudd og frost har forsinket arbeidet, slik at banen ikke blir klar i tide. 

Dermed flyttes kampen til Mladá Boleslav City Stadium, som ligger en knapp time fra Edene Arena. Se kart under. 

praha.png

 

Det er i overkant av 150 Brann-supportere som har meldt at de reiser til Praha, og for dem blir det noe ekstra logistikk for å komme seg på kamp. Slavia Praha gir gratis inngang til alle tilreisende supportere, grunnet ulempene flyttingen fører til. 

Kampen spilles torsdag 25. januar klokken 18.45 og Brann har dialog med Bataljonen om organisering av reise fra Praha til stadion. Brann-supportere som skal reise, og som ennå ikke har meldt seg på billettskjemaet kan gjøre det her. Når Brann har mer informasjon vil denne bli sendt direkte på e-post til de som er påmeldt. 

Mladá Boleslav City Stadium har forøvrig en kapasitet på 6.740 tilskuere, og det er togforbindelse mellom Praha og Mladá Boleslav.

Annonse fra Eliteserien: