Grasrotandelen takk

Viktig bidrag til talentarbeidet

Sportsklubben Brann takker alle som ga Grasrotandelen til talentarbeidet vårt i 2017.

Idet vi rundet 2018 viser tall fra Norsk Tipping at 2050 personer støttet Branns talentarbeidet med til sammen 1.455.531 kroner i 2017, noe som er ny rekord.

Det er vi utrolig takknemlige for!

Vi har valgt å øremerke alle midlene vi får via Grasrotandelen til å drive målrettet arbeid for å utvikle unge fotballspillere, ikke minst ved å ha kompetente trenere og et treningsopplegg som skaper utvikling.

Midlene kommer også resten av hordalandsfotballen til gode. Vi deler vår kunnskap med andre og arrangerer utviklingstiltak. Ikke minst bidrar vi med godt skolerte spillere. For flertallet av dem som er en del av Brann-Akademiet når naturlig nok ikke A-laget, men spiller etter hvert for andre klubber i bergensområdet.

Økes til syv prosent nå

Siden oppstarten i 2009 har Grasrotandelen utgjort fem prosent av det hver enkel person spiller for hos Norsk Tipping. Det skjer uten at folks innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Fra nyttår økte Norsk Tipping prosentandelen til syv prosent.

I tillegg skal det fra nå av beregnes grasrotandel fra alt spill på Extra. Det er gode nyheter for Brann-Akademiet og alle andre organisasjoner som er avhengige av denne typen støtte.

Ifølge Norsk Tipping er det fortsatt 900.000 kunder som ikke har valgt seg en grasrotmottaker. 

- Vi håper noen av disse velger å gi sin støtte til Brann-Akademiet i 2018. Vår garanti tilbake er at vi skal jobbe knallhardt for at unge talenter skal få utvikle seg hos oss. De beste kommer til å oppfylle drømmene sine om å bli profesjonelle fotballspillere, forsikrer leder for Brann-Akademiet, Kristian Andersen.

Slik gir du Grasrotandelen

Det er enkelt å gjøre Sportsklubben Brann til mottaker av din grasrotandel.

SMS: Send kodeord GRASROTANDELEN 934908988 til nummer 2020 (Tjenesten er gratis).

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på Sportsklubben Brann. Her er det enkelt knytte seg til.

Hos kommisjonær: Be om hjelp til å velge Sportsklubben Brann på Norsk Tipping sin grasrotoversikt.

Annonse fra Eliteserien: