Videre i cupen etter seier mot Os

Brann hadde full kontroll i den andre cuprunde mot Os, og vant komfortabelt 6–1.

Åpningen av kampen var oppskriftsmessig, med Brann som det førende laget. Flere sjanser ble skapt, og det første målet kom etter 18 minutter. Brann kombinerte seg nedover venstresiden, Ole Didrik Blomberg fant Bård Finne med et innlegg som Finne styrte i mål.

Brann fortsatte å styre kampen etter scoringen, og etter en halvtime sto det 2–0. Blomberg vant ballen fra Os-forsvaret, satte fart mot linjen og slo inn foran mål. Der var nok en gang Finne og satte sitt andre.

3–0 skulle også komme før pause. Denne gangen slo Finne inn, og ballen gikk via en Os-forsvarer som satte ballen i eget mål. Det var også stillingen til pause.

Brann gjorde fire bytter i pausen (se kampfakta) og innbytter Niklas Castro fikk en målgivende til 4–0 etter 57 minutter. Han kom gjennom alene med keeper, men uselvisk trillet han ballen til Finne som kunne sett inn hat-tricket sitt i tomt mål.

Os fikk en redusering da Brann-forsvaret rotet vekk ballen i eget forsvar.

Men i sluttminuttene var det nok en gang Blomberg som spilte til Finne, som satte inn sitt fjerde og Branns femte for kvelden. Os scoret et selvmål på slutten, som gjorde at Brann vant 6–1.

Trekningen for neste runde er torsdag kveld, og kampen spilles torsdag 30. juni.

Neste Brann-kamp er borte mot Grorud, mandag 27. juni klokken 18.00.

1–6: Selvmål (90.)

NM runde 2. Kuventræ Stadion. Tilskuere: 2200. Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset. Gult kort: Fredrik Pallesen Knudsen, Jonas Torsvik, Brann.

Brann (4–3–3): Eirik Holmen Johansen - Felix Horn Myhre, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen (Jonas Torsvik fra 62.) - Kasper Skaanes (Mathias Rasmussen fra 46.), Isak Tomar Hjortseth (Sivert Heltne Nilsen fra 46.), Niklas Jensen Wassberg (Frederik Børsting fra 46.) - Bård Finne, Aune Heggebø (Niklas Castro fra 46.), Ole Didrik Blomberg.